Sedmični horoskop (od 2. do 8. avgusta 2014)

Objavljeno: 2. 8. 2014 u 09:48h

Ovan

Ušli ste u povoljniji period, tako da će vam se ukazati šansa da nešto i zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspjeha, a vi u nju vjerujete. Pripremite se i za izvjesne poslovne probleme. Sve ide u rok službe, pa i problemi koji se iz dana u dan nagomilavaju.

horoskop

Bik

Donosite odluku koja iz korijena mijenja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rješavate da nevoljama okrenete leđa. Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema. Važno je da znate kojoj kategoriji pripadate i da se shodno tome ponašate. Savjet: strah od promjena postoji, ali morate malo i rizikovati.

Blizanci

Posjedujete puno snage za borbu sa problemima. Još kad tome dodate nečiju podršku… Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Ljubomorne scene predstavljaju sastavni dio ljubavne igre. Barem vam nije dosadno. Savjet: odnose sa ljudima gradite na povjerenju. Pošto ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu koja se zove – sumnja. Ona nikuda ne vodi.

Rak

Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Cijela sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep. Ukoliko obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku.

Lav

Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspjeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste. Promjena, kako kod koga. Oni koji su bili zdravi mogu narednih dana imati problema, i obrnuto. Slabe tačke organizma su srce i jetra. Savjet: nemate razloga da budete sujetni, ali ni nesigurni.

Djevica

Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni. Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Puno strasti nudi vam vatreni Ovan. Prihvatite izazov. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Iako morate da radite više stvari u isto vrijeme, smanjite rizik.

Vaga

Promjene koje vam se dešavaju samo su normalan slijed okolnosti. Možda su nagle, jer ne dozvoljavaju da kolebljivost Vage dođe do izražaja. Niste baš radno orijentisani. Nalazite se dugo u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Ne klonite duhom, već zasučite rukave. Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje.

Škorpija

Odlučujete se za novi put kojim trasirate budućnost. Želite da uspijete ne birajući sredstva. Neočekivani događaji dočekali su vas nespremne. Zdravstveni problemi su za vama. Sada se oporavljate i činite sve da posljedice budu minimalne. Ispravno. Savjet: vodite računa o tome šta kome pričate.

Strijelac

Naredna nedjelja je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega pomalo, a dosade najmanje. Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili nježnog Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna.

Savjet: pošto je nervni sistem blago ugrožen, akcenat treba staviti na njega.

Jarac

Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su OK. Nekonvencionalni ste i originalni. Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada. Maštate o nečem primamljivijem.

Vodolija

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Hormoni su na udaru. Oni mogu da vam zadaju muke, bilo da se radi o štitnoj žlijezdi, šećernoj bolesti ili prostati. Pošto ste svjesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se. Bježite u svoju oazu mira, jer ste uspjeli da zavolite samog sebe.

Ribe

Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kada budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da treba više pažnje da posvetite druženjima i koktelima. Nudi vam se privlačno zaposlenje, lijepo i unosno. Prosto nevjerovatno da to postoji. Za sada ste još u fazi planiranja i pregovora. Ništa konkretno.

Izvor: Glassrspke

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/sedmicni-horoskop-od-2-do-8-avgusta-2014/||claudebot