Dnevni horoskop za 31.07.2014.

Objavljeno: 31. 7. 2014 u 09:11h

Otkrijte šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Pozitivan odnos prema životu pomoći će vam da na probleme gledate optimističnije. Ako niste sredili privatni život, pravo je vrijeme da ga dovedete u red. Ako vam karijera i novac više nisu na prvom mjestu, na pravom ste putu da uplovite u srećnu vezu. Slobodnim bi se mogla pojaviti prilika za flert s osobom koju viđaju na poslu.

Bik

Planete vam donose bujicu ljubavnih emocija, ali biće i onih koji se neće najbolje slagati s partnerom i razilaziti se oko zajedničkih pitanja. Sklopićete poznanstva koja će vam omogućiti pozitivan zaokret u karijeri, iako ćete na samu realizaciju morati još malo pričekati. Zdravstveno ćete se osjećati odlično!

Blizanci

Napetost ili slaba koncentracija ometaće vas u obavljanju obaveza. Mogli bi vas snaći neodgodivi poslovi pa ćete ih obavljati pod popriličnim stresom. Bićete traženi na sve strane, a mira nećete imati ni kod kuće. Ukućani će se u svemu oslanjati na vas pa ćete u večernjim satima poželjeti malo mira za sebe.

Rak

Planete podržavaju zbližavanje s partnerom pa provedite više vremena uz njega. Nemojte toliko robovati poslu, jer ako nastavite takvim tempom, brzo ćete osjetiti umor i zasićenost. Dan je dobar za obavljanje poslova po gradu, bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili poštu, odnosno pisanje i slanje molbi te sređivanje dokumenata.

Lav

Razmišljaćete o preuređenju stana ili uređenju enterijera. Odnose u porodici poremetiće rasprava, ali će pridonijeti raščišćavanju nesporazuma. Vaše će nedoumice u vezi osobe koja vam se sviđa biti otklonjene. Shvatićete da ne trebate preispitivati osjećaje. Biće dovoljno da otpustite kočnice i prepustite se zaljubljenosti.

Djevica

Vrijeme će biti na vašoj strani. Bilo da su u pitanju ljubav ili posao, ne trebate žuriti s odlukom. Dan je pogodan za učenje i prikupljanje teže dostupnih informacija. Bićete samouvjereni i odlučni u namjeri da dobijete ono što želite. Neće vam predstavljati problem da osvojite osobu suprotnog pola ili okupite društvo i organizujete zabavu.

Vaga

Ako vas nešto zabrinjava ili ste neraspoloženi, potražite savjet dobrog prijatelja koji će vam objektivno približiti situaciju u kojoj se nalazite. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme, mogući su nesanica i glavobolje. Razgovarajte o svemu s partnerom, ne ostavljajte ništa nedorečeno, jer ćete kasnije teže objasniti svoje namjere.

Škorpija

Prilagođavanje će biti ključ uspjeha bilo da je riječ o poslu, ljubavi ili prijateljskim odnosima. Mogli biste se zateći u društvu osoba s kojima ne dijelite iste životne stavove. Nemojte se dovesti u situaciju da neko pogrešno shvati vaše riječi. Bez obzira s čim ćete se suočiti tokom dana, odisaćete optimizmom i zadovoljstvom.

Strijelac

Nešto će vam smetati kod partnera ili ćete sami biti meta njegovih prigovora. Mogli biste se sporječkati i pomiriti tek tokom večeri. Moglo bi vam se dogoditi da zavidne osobe pokušaju omalovažiti vaš rad i znanje i usporiti vaš napredak. Ako budete nepopustljivi, na vidjelo će izaći vaše prave vrijednosti.

Jarac

Pokažite inicijativu u međuljudskim odnosima, pristupajte ljudima, tražite brojeve telefona, upućujte pozive. Nemojte za svaku odluku tražiti tuđe mišljenje. Pružiće vam se prilika da znanje stečeno školovanjem napokon primijenite u praksi. Poradite na mirnoći duha savladavanjem tehnika meditacije, joge i drugih duhovnih disciplina.

Vodolija

Kupovaćete sitnice koje vam ne trebaju, ali takvi će se troškovi osjetiti na vašem kućnom budžetu. Budite oprezni u komunikaciji, jer bi vaša brzopletost mogla narušiti porodični sklad. Nećete voditi računa o tome šta govorite, biraćete pogrešne riječi, a povišen ton vašeg glasa ljutiće bližnje.

Ribe

Za sve što želite postići moraćete uložiti mnogo napora, a neke stresne situacije mogu vas pogoditi više nego inače. Bilo bi poželjno da vrata svoje intime ne otvarate svakome i pripazite na neke izjave ili obećanja. Ako vas muči neki veći problem, do rješenja ćete prije doći pomoću svoje intuicije nego da savjete tražite od drugih.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-31-07-2014/||claudebot