Dnevni horoskop za 30.07.2014.

Objavljeno: 30. 7. 2014 u 09:24h

Otkrijte šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Iako ste u dobrom astrološkom razdoblju, neke manje neprijatnosti nisu isključene. Stvari poput zaturenog dokumenta ili nečijeg neumjesnog komentara biće gotovo neizbježne u vašem poslovanju. Neki će se morati pozabaviti zadacima koji su manje zanimljivi, ali neodgodivi. Pojava glavobolje biće vezana za stres.

Bik

Vješto ćete procjenjivati ljudske karaktere, što će vas zaštiti od pogrešnih odluka. Sigurnost kojom ćete zračiti biće zaslužna za pokretanje željenih zbivanja. Osjetićete da ostvarujete ciljeve lakše nego prije. Ako ste dugo željeli nekome otkriti svoje simpatije ili mu predložiti susret, ništa vas u tome ne bi smjelo spriječiti.

Blizanci

Porodične teškoće i nesuglasice primoraće vas na potragu za novim načinom rješavanja neadekvatnog stambenog pitanja ili zbrinjavanja vlastite porodice. Partner će biti sklon istraživanju vaše prošlosti, a njegova nepovjerljivost i ljubomora nisu ništa drugo do strah da ne ostane bez vas.

Rak

U centru pažnje će biti pohađanje kurseva putem kojih ćete usvajati nova znanja i nadopunjavati postojeća. Bićete smireni i koncentrisani, ali vozači ovog znaka biće nesmotreni. Neočekivano poznanstvo ostvariće nade slobodnih, a one u vezi partner će iznenaditi razmišljanjima o zajedničkome životu.

Lav

Iako vam zbog prezaposlenosti neće biti lako, nemojte se štediti. Najbolje prilike idu vama ususret, zato “angažujte” svu energiju i pokažite šta znate i možete. Odnos s partnerom će ojačati. Druga bi strana mogla započeti razgovor o potomstvu. Moguć je veći novčani iznos na vašem računu.

Djevica

Iznenadiće vas pozitivan rasplet nekih zamršenih situacija, ali za to ćete biti i sami zaslužni svojom snalažljivošću. Intuitivno ćete znati šta treba učiniti u nekoj situaciji. U ljubavi preuzmite inicijativu. Pokušajte izazvati iskricu uzbuđenja i strasti. Ne očekujete da partner zna šta vam treba – morate mu to reći.

Vaga

Moraćete se pouzdati u vlastite snage i ono što sami posjedujete, a dogovore i obećanja drugih ostaviti za neko buduće vrijeme. Na ljubavnom ste planu nezadovoljni i nemotivisani – više vam odgovaraju maštanja i sanjarenja nego konkretno djelovanje. Povećana je mogućnost da flertom ugrozite ozbiljnu i stabilnu vezu.

Škorpija

Ovo je vaše vrijeme kada je prepreka manje, a prilika za probijanje sve više. S lakoćom ćete druge uvjeravati u ispravnost svojih odluka, a vaše vještine naići će na plodno tlo. I na novčanom planu mogli bi vas snaći srećni trenuci. Vratićete dugovanja, dobiti zakašnjelu platu ili honorare koji kasne.

Strijelac

Moguće su svađe i rasprave u kojima ćete dokazivati svoja prava. Bićete meta kritika i nepravdi, posebno ako ste rođeni u novembru. Ali malo ko će se moći suprotstaviti vašoj argumentovanoj procjeni situacije. Ljubav neće biti lišena strasti – znaćete održati živost u odnosu, zahvaljujući tome što dobro poznajete svog partnera.

Jarac

Uživaćete u intelektualnim raspravama sa zanimljivim osobama. Nekima će pažnju privući osoba suprotnog pola puna samopouzdanja. Dan je odličan za sve koji putuju – bez saobraćajnih teškoća stići ćete do odredišta. Ako ljetujete, odgovaraće vam manje frekventna mjesta – željećete više mira i tišine.

Vodolija

Poslove ćete dovršavati užurbano, s priličnom nervozom i u stresnim radnim uslovima. Bićete u sjeni onih koji su možda manje sposobni od vas, ali takve će se uloge uskoro promijeniti u vašu korist. Finansijska stabilnost biće u uskoj vezi s vašim unutrašnjim mirom. Ne podižite zajmove čije ćete rate poslije teško otplaćivati.

Ribe

Sputavaju vas pritisci u radnom okruženju. Na vidjelo izlaze neskladni međuljudski odnosi pa će vas nečiji postupci jako razočarati. Izbjegavajte rasprave. Iako vam razvoj ljubavnih zbivanja ide u korist, manji problemi ipak su mogući. Imaćete osjećaj da su vaši životni stavovi napredniji i fleksibilniji od partnerovih.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-30-07-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])