Dnevni horoskop za 29.07.2014.

Objavljeno: 29. 7. 2014 u 09:24h

Otkrijte šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Bićete snalažljivi, ali nemirni i željni novih iskustava. Radni entuzijazam će porasti pa ćete poslovne probleme uspješno savladavati. Neke ćete ciljeve ili rezultate postići zahvaljujući pomoći i podršci kolega. Više inicijative pokazaćete u ljubavnoj vezi ili ćete se nakon bezuspješnih pokušaja uspjeti približiti osobi koja vam se sviđa.

Bik

Očekuje vas više stresa i napetih međuljudskih odnosa. Posao, djeca, porodične i poslovne obaveze pritisnuće vas sa svih strana pa ćete se morati bolje organizovati, a zaduženja posložiti i ispunjavati po važnosti. Organizujte se što prije, kako biste narednih dana djelovali u većoj usklađenosti i ravnoteži.

Blizanci

Uživaćete u malim stvarima, kafi s prijateljima, a posebno u pripremi večere za simpatiju. Bićete uvjerljivi i ostavljaćete dobar utisak na okolinu. Dan je odličan za putovanja pa, ako ste za volanom, vješto ćete se snalaziti na saobraćajnicama. Mogli biste posjetiti brata ili sestru ili će vama doći neko od rodbine.

Rak

Poslovi će se odvijati sporije nego što ste očekivali. Problemi sa zaturenim dokumentima, nedostupne kolege ili nečiji nemar činiće vas nervoznima. Ali, sve ćete uspješno riješiti pa ćete na kraju biti i zadovoljni. Razveselićete partnera ljubavnom izjavom, simpatičnim poklonom ili izlaskom na vaše omiljeno mjesto.

Lav

Neka vam ljubav i porodica budu u prvom planu, ali ipak ne zapostavljajte ni društveni život. Izađite zajedno s partnerom, dogovarajte izlaske s više ljudi, pozovite prijatelje sebi. Svojim dobrim raspoloženjem privlačićete poznate, ali i nepoznate ljude. Partner će primjećivati da ste zanimljivi drugima pa će biti ljubomoran.

Djevica

Izbjegavaćete mjesta s mnogo ljudi, a više težiti onima u kojima nalazite svoj mir. Rasteretite se poslovima koji ne zahtijevaju psihički napor pa makar to bilo čišćenje, spremanje ili vježbanje. Pazite na hronične smetnje, pridržavajte se savjeta koje vam je doktor dao. Slobodni će tragati za srodnom dušom i sanjariti o idealnoj osobi.

Vaga

Priklonite se zabavi i izlascima, jer ćete se odlično provesti. Ako vam se nikud ne izlazi, pozovite prijatelje na večernje druženje. Samci, osoba koja vam je prijatelj mogla bi vam postati nešto više. Prvobitnu zbunjenost zamijeniće saznanje da ni vama nije svejedno. Nije isključeno da veče dočekate u zagrljaju.

Škorpija

Iako je intuicija u poslu vrijedno oruđe, danas vam se neće isplatiti donošenje odluka na temelju predosjećaja. Pouzdajte se u razum. Možda će vas partner razočarati ili uvrijediti, ali i takve situacije su neizbježne u svakoj vezi. Jedino što ne smijete dopustiti je da se problemi talože i da se pravite da oni ne postoje.

Strijelac

Obrazovanje, poslovna putovanja i prikupljanje informacija aktivnosti su u kojima vam se smiješe uspjesi. Bićete u mogućnosti da pronađete originalno i djelotvorno rješenje za skoro svaki problem. Uživaćete u saznanju da važne osobe uživaju u vašem društvu, a i partner će vam u u većini situacija biti podrška.

Jarac

U rukovanju novcem bićete nepromišljeni i nepraktični pa provjeravajte stanje na bankovnom računu – ne trebaju vam novi minusi. Podlijegaćete promjenama raspoloženja, reagovati na vremenske prilike i stimulanse iz okoline pa vam se savjetuje energičnija i redovnija fizička aktivnost. Otiđite ranije na spavanje.

Vodolija

Kontrolišite ponašanje, ako se ne želite naći na meti nečijih kritika. Tvrdoglavo ćete braniti svoje interese, ali sagovornici neće biti spremni na ustupke. Povrijediće vas partnerov netolerantan pristup, ali se radije suzdržite od reakcije. Ako je pred vama važan poslovni sastanak, ne upuštajte se u rasprave s neistomišljenicima.

Ribe

Vaše radno mjesto postaće poprište zanimljivih događaja. Upravo ćete radeći čuti uzbudljivu vijest, ostvariti novo poznanstvo, a možda se čak i zaljubiti. Neke očekuju povećane obaveze vezane za putovanja, pribavljanje poslovne dokumentacije, popravke ili registraciju prevoznog sredstva.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-29-07-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])