Dnevni horoskop za 26.07.2014.

Objavljeno: 26. 7. 2014 u 08:56h

Ovan

Posegnućete dublje u novčanik, a sve zbog okolnosti koje će vas zateći nespremne. Zbog toga ćete veći dio dana biti neraspoloženi. Zaželjećete se samoće, ali to ćete prvo morati objasniti onima koji su računali provesti s vama ugodnu subotu. Iskupite se obećanjem da će sutra sigurno biti drugačije i održite riječ.

horoskop

Bik

Sputajte sumnjičavost i ne opterećujte partnera kritikom i zajedljivim komentarima. Sami izađite na kraj sa svojim neraspoloženjem. Razveselite ukućane omiljenim jelom ili finim kolačima. Ako ste zasićeni rutinskim aktivnostima, razmislite o novima kojima ćete se baviti u slobodno vrijeme. Izlasci donose zanimljive susrete.

Blizanci

Boravak u kući ispunjavaće vas nostalgijom. Biće vam potrebni večernji izlasci, razgovori s prijateljima i više slobode kako biste bili zadovoljniji sobom. Nazovite osobe koje niste dugo vidjeli i budite im na raspolaganju. Ako patite od hroničnih smetnji koje nikako da se povuku, što prije posjetite doktora i obavite rutinsku kontrolu.

Rak

Izgledni su odlasci u posjetu ili primanje gostiju. Nekima predstoje putovanja ili vijesti iz daleka. Zapetljane životne situacije polako, ali sigurno raspetljavate. Saznali ste njihove uzroke i znate šta trebate učiniti. Samouvjerenost vam raste, baš kao i vaša privlačnost u očima suprotnog pola pa nije isključen početak nove veze.

Lav

Odnosi s roditeljima biće složeni, najviše zbog vaše nespremnosti da prihvatite njihov savjet. Dan je pogodan za intelektualni rad, ali samo onaj koji možete obavljati u tišini. Ako se nađete u situaciji u kojoj biste najradije planuli i posvađali se s partnerom, suzdržite se. Previše ćete razmišljati i biti zakočeni u djelovanju. Opustite se!

Djevica

Imaćete veću potrebu da izrazite svoje mišljenje ili stavove. Izražavaćete se na način koji je karakterističan za vas. Neki će s lakoćom baratati riječima, tačno znati šta i kada reći, a drugi bi mogli nešto izraditi vlastitim rukama, više biti u pokretu ili tek nakratko otputovati. Brat ili sestra će u vezi nečega trebati vašu pomoć.

Vaga

Iznenadni obrat u životu vama bliskih osoba ostaviće traga i na vama. Poslijepodne provedite u nekom veselom društvu koje će vam pomoći da se opustite i zaboravite na probleme. Ako vam je dosadio način na koji provodite dane, ne čekajte da vam neko drugi organizuje nešto zanimljivo. Sami se potrudite.

Škorpija

Vaša iskrenost biće zaslužna za povoljan preokret situacija koje su krenule nizbrdo. Uloga životnog saputnika pokazaće se značajnom. Neki će zaključiti da je krajnji trenutak za rješavanje nedorečenih situacija. Bilo da je riječ o simpatiji, bivšem partneru ili osobi koja vam se uporno udvara, odlučićete se za otvoreni razgovor.

Strijelac

Ako ste u vezi koju skrivate od drugih, postavljaćete sebi mnoga pitanja o tome šta jedno drugome značite. Neće vas zadovoljavati osjećaj da ste u tom odnosu na drugom mjestu. Ali zatražite li više, mogli biste se razočarati u partnerovu nespremnost da obznani vašu vezu i raščisti s prošlošću. Moraćete donijeti odluku kako dalje.

Jarac

Manje se zamarajte ogovaranjima, a više se posvetite ljubavi. Šteta je propustiti dan u kojem su moguća pomirenja. Duže vrijeme odgađate suočavanje s prijateljem koji vas je u nečemu iznevjerio. Sada je krajnji trenutak da nešto preduzmete. Skupite hrabrost i izađite na vidjelo s primjedbama.

Vodolija

Kasnićete na dogovore, otkazivati susrete i biti skloni mijenjanju planova. Ne pokrećite ozbiljne razgovore, a aktivnosti svedite na minimum. Nećete imati osjećaj za mjeru pa biste u svojim zavodničkim pothvatima mogli pretjerivati te drugoj strani postati naporni. Mudrije je da budete taktični i pustite da se sve spontano razvija.

Ribe

Izvjesna su kraća putovanja ili veseli izlasci u društvu dragih osoba. Mogli biste upoznati osobu čija će vam pažnja imponovati. Isplanirajte dan tako da ostavite malo vremena i za ono što vam predstavlja zadovoljstvo. Trenuci predaha i opuštanja pomoći će vam da obnovite energiju i da se bolje pripremite za neodgodive obaveze.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-26-07-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])