Dnevni horoskop za 25.07.2014.

Objavljeno: 25. 7. 2014 u 10:17h

Ovan

Novac će biti glavna tema razgovora s ukućanima. Nestaće neke prepreke na tom planu, ali još nije vrijeme da ulazite u nove novčane rizike, zajmove i posuđivanja. Moći ćete se pohvaliti dobrom intuicijom kada je u pitanju vaš privatni život. Dobro ćete procijeniti koliko su bliske osobe iskrene prema vama.

horoskop 2

Bik

Učinkovito ćete odvajati bitno od nebitnog, brzo uočavati tuđe greške i ispravljati ih na vrijeme. Aki kada ste vi u pitanju, oštro vas zapažanje neće najbolje služiti. Izvinjavaćete se obećanjima samo da se riješite dosadnog sagovornika. Trebaće vam neko ko je na istoj talasnoj dužini s vama i s kim možete razmijeniti svoja razmišljanja.

Blizanci

Donosićete ozbiljna rješenja ili odluke. Moguće je da ćete za jednu situaciju okrivljavati ukućane, što sigurno neće pridonijeti miru u kući. Više ćete postići diplomatijom nego agresivnim nastupom. Ako vam predstoji izlaganje u javnosti ili takmičenje, odvojite dovoljno vremena za odmor i koncentraciju. Popodnevni san odagnaće umor.

Rak

Dan je stvoren za putovanja, za bavljenje umnim radom, ali i za sportske aktivnosti. Ako se želite nekome dokazati, uspjećete u tome bez problema. Vaše će izlaženje ususret drugima biti pohvalno, ali bilo bi poželjno da malo više ugađate sebi. Slobodne će iznenaditi snažne emocije koje će u njima probuditi osoba s kojom će ih upoznati društvo.

Lav

Od vas će se očekivati da riješite porodične probleme. Mogli biste započeti zajednički život, odseliti od roditelja ili promijeniti mjesto stanovanja. Neki će zasad ostati samo na planovima. Druženje s članovima porodice za vas će biti zamorno, posebno ako morate biti ljubazni prema nekim rođacima koji vam nisu dragi.

Djevica

Otklonićete nesporazume s osobom s kojom ste bili u svađi. Okolnosti su sve više na vašoj strani, posebno u poslovima vezanima uz trgovinu, obrazovanje i intelektualne aktivnosti. Misli ćete vješto pretakati u riječi pa ćete simpatiji slati maštovite, ali i erotične SMS poruke. Druga će strana biti oduševljena.

Vaga

Vodite računa o svojim troškovima – kupujte samo ono nužno, a ako možete, odvajate na stranu za ono što silno želite priuštiti. Ljubavni problemi neće nestati budete li ih ignorisali – zato iskreno recite partneru šta vam je na srcu. Mogli biste neplanirano krenuti na put ili se naći u razgovoru s osobom koju ste izbjegavali.

Škorpija

Rado ćete pomagati drugima, biti spremni na ustupke i razgovor. Nečega ćete se odreći kako biste olakšali jednu situaciju ili razvili dogovor. Bračne veze biće obogaćene novim zajedničkim iskustvima, a s partnerom ćete se gotovo intuitivno slagati. Jedino bi vam zdravlje moglo stvarati probleme pa ne odlažite pregled kod doktora.

Strijelac

Bićete šutljivi pa će se bližnji pomučiti dok shvate šta mislite. Ako se osjećate iscrpljeno, odgodite planove. Raspoloženje će biti promjenjivo te će veoma zavisiti od vanjskih utjicaja. Sve ćete primati k srcu, otvoreno pokazujući šta vam smeta. Sumnjaćete u partnerovu vjernost, a ako ste sami, čeznućete za ljubavlju i pažnjom.

Jarac

U porodičnom okruženju osjetićete pozitivnu energiju. Započećete spremanje, uposliti sve ukućane i pritom se još dobro zabavljati. Zaposleni će jedva čekati kraj radnog vremena, a mlađi se veseliti večerašnjem izlasku. U vašim prijateljskim krugovima kreće se osoba koja vam je zapela za oko. Moguće je nešto više od prijateljstva.

Vodolija

Djelujte promišljeno u porodičnom okruženju. Bićete skloni ljutnji prema djeci ili bračnom partneru. Uzrok se krije u vašem umoru, zbog čega nemate dovoljno strpljenja. Nećete rado izlaziti ususret ni očekivanjima šefova pa ćete otvoreno iskazivati negodovanje. Odmaknite se od osoba s kojima ne možete uspostaviti normalan odnos.

Ribe

Predstoje vam dodatne obveze vezane za prijatelje, stambene ili novčane prilike. Spretno ćete ih rješavati i biti zadovoljni postignutim. I u ljubavi vas očekuje napredak. Mogli biste se zbližiti sa simpatijom koju potajno priželjkujete ili se pomiriti s partnerom. Očekujte poziv ili dolazak drage osobe koja živi u drugom gradu.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-25-07-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])