Horoskop za vrijeme vladavine LAVA

Objavljeno: 23. 7. 2014 u 21:17h

Pročitajte šta vam najavljuju zvijezde za period od 23. jula do 22. avgusta.

 Lav

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Tokom prve nedjelje avgusta najzad ćete dobiti novac koji vam sleduje. Poslovi koje pokrenete početkom avgusta mogu biti uspješni, ali obratite pažnju na dogovore oko 12. avgusta. Kraća poslovna putovanja pružiće vam mnogo uživanja, tako da ćete imati osjećaj kao da ste na produženom godišnjem odmoru. Mada ćete se u ovom periodu više odmarati nego raditi, osjećaćete nalete novog kreativnog buđenja i novih ideja, ali na njihovu realizaciju moraćete da pričekate do jeseni. Na jednom poslovnom putovanju upoznaćete osobu koja vam može biti od velike koristi u poslovima koje tek planirate. Razgovor koji ćete sa njom obaviti pružiće vam rješenje za određene probleme koji se odavno vuku na radnom mjestu. Kada budete u situaciji da morate da donosite određene poslovne odluke, najbolje bi bilo da se oslonite isključivo na svoj razum i vlastitu snagu. Osim toga, potrudite se da vas u takvim trenucima ne vode emocije nego razum.

Ljubav

Ulazak Jupitera u vaše polje ljubavi uticaće na povećanje i poboljšanje emocija, pa će mnoge veze biti ozvaničene. Ukoliko ste slobodni, u nekom ekskluzivnom restoranu ili kafiću upoznaćete interesantnu osobu koja će vas toliko oduševiti da ćete se osjećati kao da vas je udario grom. Vjerovatno je u pitanju razvedena osoba ili neko ko je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu. Ovnovi koji su u braku razmišljaju o proširenju porodice, renoviranju doma ili o preseljenju. Više pažnje trebalo bi da posvetite partneru, koji će vam vjerovatno ponuditi život u zajednici. Predstavnici znaka koji su u braku maksimalno uživaju u stabilnoj vezi, a od sedmog avgusta imaćete još veću potrebu da vreme provodite sa porodicom, okruženi djecom i voljenom osobom.

Zdravlje

Pretjerana aktivnost tokom ovih toplih dana može da dovede do povišenog krvnog pritiska. Zato se potrudite i većinu aktivnosti obavite tokom ranog jutra ili uveče.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

Od početka avgusta najviše ćete biti usmjereni na novac i zaradu. Tokom ovog perioda mogu se pokrenuti prilike za povećanje nepokretne imovine, kao i novac od nepokretnosti. Vjerovatno ćete uspjeti sudski da rešite pitanje neke nepokretne porodične imovine od koje možete da imate velike koristi. Određeni problemi u poslovnom okruženju biće isprovocirani nervozom nekog od vaših kolega ili saradnika. Ukoliko uspijete da se savladate i ne uđete u konflikt, situacija će se razriješiti veoma povoljno za vas, zahvaljujući intervenciji jedne mlađe ženske osobe. Ali, ukoliko uđete u raspravu, posljedice mogu biti vrlo negativne za vas, čak možete da dođete u sukob sa nekim od pretpostavljenih. Zato se naoružajte strpljenjem i izađite iz te situacije kao pobjednik. Ukoliko razmišljate o započinjanju privatnog biznisa, sada je pravi trenutak, za tu svu energiju usmjerite u tom pravcu i osjetićete kako vam mnogi poslovi idu od ruke.

Ljubav

Prvi dani avgusta biće u znaku dvoumljenja kada je u pitanju veza sa jednom osobom, jer vam mnoge stvari nisu jasne. Ali, nije vrijeme za donošenje odluke, sačekajte do 10. avgusta, kada će se mnogo toga razjasniji. Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi, partner će sam spustiti loptu, inicirati razgovor i sve će se stabilizovati. U drugoj polovini avgusta slobodni predstavnici znaka mogu ući u novu vezu sa osobom koja, kao i vi, voli kuću, porodicu, dobru hranu i uživanje svake vrste. Tek krajem mjeseca pružiće vam se prilika da započeta veza bude trajna. Gotovo tokom cijelog perioda bićete skloni flertu i neobaveznim vezama. Često ćete sumnjati u partnera, a njegove reči mogle bi da dovedu do žučnih rasprava i neprijatnosti.

Zdravlje

Izbjegavajte jaku i veoma začinjenu hranu, jedite voće i unosite što više tečnosti da biste podstakli rad bubrega i spriječili probleme sa jetrom.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao

Veoma ste skloni drastičnim promjenama u poslu, bilo kroz promjenu radnog mesta, realizaciju novih ideja ili dovođenje novih ljudi. Ali, šta god bilo u vašim mislima, sada nije pravi trenutak za to. Nemojte žuriti, već početak avgusta iskoristite da napravite rekapitulaciju onoga što se do sada dešavalo kako biste od jeseni znali koji je pravi put kojim bi trebalo da krenete. Jedna osoba već dugo traži vašu pomoć, pomozite joj, jer ste to na neki način i obećali. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, promjene koje ste nedavno sproveli brzo će dati pozitivan rezultat, što će vas ispuniti srećom i novom energijom. U ovom periodu bićete u prilici da zaradite mnogo više nego što ste očekivali, a novac možete dobiti i od nekog člana porodice ili od prijatelja. Sredinom avgusta situacija na poslu će postati mnogo stabilnija. Izbjegavajte bilo kakvu raspravu sa kolegama i ne ulazite u promjene tokom cijelog perioda. Vjerovatno će vam ponuditi primamljiv posao, ali njegova realizacija može se odužiti.

Ljubav

Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi u avgustu bi trebalo da iskoristite da se sa porodicom sklonite od gradske gužve, prijatelja, telefona i faksova, poslovnih aktivnosti i potpuno prepustite uživanju sa voljenom osobom i decom, ukoliko ih imate. Slobodne Blizance početkom avgusta očekuje kontakt sa osobom sa kojom ste odnos prekinuli svojom voljom. Pokušaće da vas uvjeri da ste pogriješili i da bi vezu trebalo da obnovite. Možda to i nije loša ideja, jer vam je ova osoba na neki način sudbinski predodređena, a dok želi da se vrati u vaš život, znači da su neke stvari ostale nedovršene, bilo da su u pitanju lekcije ili ljubav koja bi tek trebalo da se razvije. Kod slobodnih predstavnika znaka situacija se neće mnogo promjeniti kada je riječ o ljubavnom životu.

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa alergijama i disajnim putevima.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao

Jupiter ulazi u vaše polje novca, pa će u narednom periodu biti više novca, ali i posla. Ako nemate posao, vjerovatno ćete uspjeti da se zaposlite tokom avgusta, a ukoliko se bavite privatnim biznisom, sve će funkcionisati kao i do sada, ali sa boljim prihodima. U ovom periodu možete imati problema u komunikaciji sa osobama koje su važne za realizaciju planova za budućnost. Zato pokušajte da se koncentrišete i što bolje organizujete kako biste izbjegli stres i nervozu. U drugoj dekadi avgusta većina poslovnih problema biće razriješena, a u trećoj dekadi možete očekivati napredak i finansijski dobitak. Veoma ste skloni da se vezujete za ljude sa kojima poslovno sarađujete, ne razmišljajući o tome da oni možda ispred svega stavljaju svoj interes.

Ljubav

Tokom ovog perioda neke veze mogu biti prekinute, druge stabilnije, a neke će doživjeti preokret. Oni koji su u ljubavnom trouglu moraće da odluče sa kim žele da nastave. Slobodne Rakove nova veza očekuje tek krajem avgusta, a predstavnike znaka koji su u braku period stagnacije u ljubavi proći će krajem mjeseca. Rakovi rođeni u drugoj dekadi mogu imati izvijesne probleme u braku koji bi čak mogli da dovedu u pitanje i njegov opstanak. Ukoliko ne želite da se to dogodi, potrudite se da na vrijeme razgovarate sa partnerom, jer ste skloni da izbjegavate takvu vrstu suočavanja sa problemima. Od osmog avgusta slobodne Rakove očekuje veoma lijep period za ljubav i opuštanje svake vrste. Ujedno, to je pravo vrijeme da krenete na odmor, a ukoliko izaberete odlazak na neku novu destinaciju, bićete u prilici da upoznate osobu svog života. Ovo ljeto vam pruža zaista lijepe mogućnosti, ali morate se otvoriti, krenuti dalje i ne razmišljajte više o jednoj osobi iz prošlosti, jer vas to čini tužnim.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, ne pretjerujte sa hranom i pićem.

LAV (23. 7. – 23. 8)

Posao

Ukoliko želite povišicu, potražite je u prvoj nedjelji avgusta, jer se poslije toga mogućnosti smanjuju. Posao koji vam je obećao prijatelj takođe bi mogao da se realizuje tokom prvih dana avgusta. Oni koji imaju odgovorne pozicije moraće da povedu više računa u ovom periodu jer su moguće greške i posljedice. Sve ono što je do sada na neki način bilo blokirano i onemogućeno (dogovori sa pretpostavljenima, saradnicima, realizacija projekata) sada kreće punom parom napred. Očekuju vas kontakti sa osobama koje su na veoma visokom položaju, a koji će vam ponuditi posao života. Budite veoma promišljeni i pažljivi, jer je to nešto što može da promjeni tok sudbine. Ako odmah na početku stvari ispravno postavite, budućnost tog posla ići će vama u korist.

Ljubav

Ulaskom Jupitera u vaš znak povećavaju se prilike da uđete u ozbiljnu vezu, a one nestabilne će se stabilizovati. Ali, pazite šta želite jer svako ograničenje u vezi može postati još teže u narednom periodu. Ne vezujte se ukoliko smatrate da vam to može donijeti pravila koja nećete moći da ispoštujete. Lavovi koji su u braku ili dugoj vezi trenutno su neraspoloženi zbog sprečenosti da budu u blizini voljene osobe. Prepreke se mogu javiti zbog nemogućnosti da uskladite vrijeme za odmor. Početkom avgusta nećete imati mnogo vremena da budete sa partnerom. Tajne ljubavi su uvijek aktuelne, pa će tako biti i početkom narednog mjeseca. U svakom slučaju, pred vama je dobar period kada je ljubav u pitanju i trudite se da što više vremena provedete pored vode jer vam to daje pozitivnu energiju, a istovremeno možete doživjeti i veoma lijepe trenutke. Susret sa osobom iz prošlosti može vas dirnuti na način na koji to uopšte niste očekivali. Plamičak strasti probudiće u vama požudu kakvu odavno niste osjetili.

Zdravlje

Ukoliko ste skloni konzumaciji alkohola, trebalo bi da pripazite na krvni pritisak.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao

Početkom avgusta posao će se stabilizovati, ali i krenuti nabolje. Atmosfera na poslu vjerovatno će se poboljšati krajem jula, ali sredinom avgusta možete imati neprijatan razgovor sa nadređenima. Uskoro ćete odahnuti i početi lakše da dišete jer je iza vas zaista težak period po pitanju poslovnih i svakodnevnih obaveza. Gotovo pola godine ste osjećali kako vam energija odlazi, a ni na jedan način niste je akumulirali, što je dovelo do velike psihičke i fizičke iscrpljenosti. Poslije prve nedelje avgusta pokrenuće se dobra energija, vi ćete se stabilizovati i najzad ćete biti u top-formi, kada su u pitanju posao i obaveze. Postoji i mogućnost preseljenja, bilo da mijenjate firmu, lokaciju na kojoj je firma ili radno mjesto. Osim toga, nastupa dobar period za prodaju nekretnine, stana, lokala, kuće… Ovo je ujedno i period za finansijsku stabilizaciju, tako da je veoma bitno da poslove ne odrađujete samo da biste ih odradili, već dajte puni doprinos kako u planovima tako i u realizaciji.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, period koji slijedi mogao bi da vam oteža svakodnevni život. Možete ući u paralelnu vezu. Problemi u porodičnom okruženju toliko će vas opterećivati da će vam biti potrebno mnogo energije da ih savladate. Za sve pripadnike ovog znaka nastupa veoma lijep period kada je riječ o ljubavnom životu. Bićete okruženi sa mnogo ljudi i prijatelja, pa se slobodnim Djevicama lako može dogoditi da među njima prepoznaju osobu kakvu zamišljaju pored sebe. Djevice koje su u braku ili stabilnoj vezi imaće naglašenu komunikaciju sa partnerom i vjerovatno će donijeti bitne životne odluke vezane za dalju budućnost. Mnogi pripadnici ovog znaka već dugo osjećaju potrebu da se na neki način stabilizuju, a sada će im se za to pružiti prilika.

Zdravlje

Previše ste iscrpljeni i nervozni. Neophodno je da budete više fizički aktivni.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao

Jupiter vam tokom narednih godinu dana može donijeti razne prilike za uvećanje prihoda, pogotovo od posla kojim se bavite. Gotovo tokom cijelog perioda koji nastupa osjećaćete se veoma kreativnim i jakim, bićete puni pozitivne energije, novih ideja i imaćete jaku želju za usavršavanjem i napredovanjem u poslu. U svemu što budete naumili – uspjećete, ukoliko se tome posvetite na pravi način, jer ste skloni da se rasplinete radi očuvanja nekih odnosa. Ukoliko ste prinuđeni da zbog posla putujete u inostranstvo, potrudite se da to bude u drugoj polovini mjeseca, jer će tada biti naglašen povoljniji period za komunikaciju, dogovore i pregovore. Poslije 10. avgusta stići će vam novac koji dugo čekate. Ukoliko se bavite privatnim poslom, nalet energije koji ćete osjetiti trebalo bi da usmjerite u poslovne projekte, jer ako propustite nastupajući period, može se dogoditi da tokom jeseni osjetite neprijatne posljedice, pre svega finansijske.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, partner i dalje od vas očekuje nemoguće, pa će vam biti potrebno mnogo strpljenja da završite ono što od vas traži. Neobavezne ili nestabilne veze mogu biti prekinute sredinom mjeseca, i to na vašu inicijativu. Na neki način bićete pritjerani uza zid i moraćete da donesete odluku kako i kuda dalje sa takvom vezom. Velika netrpeljivost i nervoza koju osjećate remeti i vas i vašeg partnera, i ukoliko oboje ne uložite potrebnu energiju da se odnos stabilizuje, lako se može dogoditi da se raziđete. Ukoliko ste Vaga koja je u relativno sveže stvorenom ljubavnom odnosu, pokazaćete odlučnost i volju da taj odnos stabilizujete još više, te vam se lako može desiti da u narednom mjesecu zaprosite partnera ili da vas on zaprosi. Slobodne Vage neće se mnogo truditi da pronađu srodnu dušu, jer će shvatiti da je mnogo bolje da i dalje budu same.

Zdravlje

Zdravlje je solidno, ali pripazite na imunitet jer može doći do pada.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao

Jupiter u vašem polju posla donijeće nove prilike i više mogućnosti da uvećate zaradu. Ukoliko ste nezaposleni može vam se ukazati prilika za poslom koji će vam vjerovatno odgovarati. Krajem jula uspjećete da relativno lako riješite finansijske probleme, a tokom avgusta očekuju vas određene promjene na poslovnom planu. Neki pripadnici znaka moraće da promjene poslovno okruženje, drugi će morati da se prekvalifikuju ili da idu na neku vrstu obuke… Sve u svemu, period će biti pun iznenađenja i preokreta. Međutim, imate sreću da vam kvalitet vašeg sunčevog znaka upravo u takvim najtežim trenucima daje najjaču energiju, pa ćete na iznenađenje mnogih, iz ove situacije izići kao pobjednik. Samo je potrebno da budete strpljivi i nenametljivi – i to će se isplatiti. Težina koju osjećate na ličnom planu i problem u dogovorima i komunikaciji poslije dužeg vremena najzad će vas napustiti i krajem mjeseca osjetićete veliko olakšanje. Ljudi i dalje mogu očekivati mnogo od vas.

Ljubav

Ukoliko ste sami, tokom ovog perioda ukazaće vam se prilika da uđete u ozbiljniju vezu koja vam može poboljšati status i budućnost. Škorpije koje su u braku ili zajednici biće maksimalno posvećene partnerovoj porodici i zajedničkom domu. Poslije dugog i teškog perioda u odnosu sa partnerom, najzad dolazi olakšanje za vas, ali ne i za vašeg partnera, jer će imati određene zdravstvene probleme, što će uticati i na vas. Samo sada će vaša nervoza biti izazvana brigom, a do sada je to bilo zbog neslaganja u odnosu. Slobodne Škorpije osjetiće jaku potrebu da što pre uđu u neku vezu. Ali, nemojte da žurite nego dobro upoznajte osobu i dozvolite da se odnos najpre razvije kao prijateljstvo.

Zdravlje

Zbog nerviranja i pretjerivanja u hrani i alkoholu mogući su manji problemi sa srcem.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao

U trećoj dekadi jula bićete okupirani finansijskim problemima i vraćanjem dugova. Do sredine avgusta nemojte ulaziti u nove poslove, jer vam neće odgovarati. Početkom avgusta vjerovatno ćete biti prinuđeni da uložite novac u nešto što vam je neophodno, ali i da vratite nešto iz prošlosti. Ulazak Jupitera u znak Lava i te kako vam odgovara kada je posao u pitanju, pa ćete tokom narednih godinu dana često ići na službena putovanja. Već duži vrijeme razmišljate o poslovnom partnerstvu, bilo na način da postojeći prekinete ili da neki tek zasnujete. Bez obzira na misli koje vam se motaju po glavi, potrudite se da to realizujete do 20. avgusta, jer poslije tog datuma period neće biti povoljan za takve stvari. Planirate da putujete u inostranstvo, međutim, postoji mogućnost da pre nego što odete na put vaši saradnici dođu vama na prag. Zbog toga budite spremni, jer ne bi bilo dobro da vas iznenade i da budete zatečeni i nespremni. Dok ne krenete na put ili dok oni ne dođu vama, posvetite se uobličavanju svoje ideje i plana kako da je realizujete. S druge, strane ukoliko se bavite privatnim poslom, neophodno je da se više pozabavite marketingom. Očekujete dosta posla, ali ništa niste učinili da potencijalni poslovni saradnici saznaju uopšte za vaše postojanje.

Ljubav

Pred vama je sjajan period pogodan za zajednička putovanja, uživanje i pružanje obostrane podrške, što će dodatno osvježiti i osnažiti vašu ljubav. Partner može imati problema na poslu, pa bi bilo dobro da mu posvetite veću pažnju. Ukoliko ste slobodan Strijelac, lako se može dogoditi da krajem prve polovine avgusta upoznate osobu sa kojom ćete ostvariti vezu koja će biti veoma stabilna i dugotrajna, a ukoliko ste sami, možete ući u vezu sa osobom koju već dobro poznajete.

Zdravlje

U narednom mjesecu bićete skloni prehladama, a imaćete i manjih problema sa stomakom.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao

Ukoliko očekujete povišicu, to će se najvjerovatnije dogoditi krajem jula, a novac koji vam nedostaje stići će od privatnog posla, nekretnine ili člana porodice. Nezaposleni predstavnici znaka upoznaće osobu koja će im pomoći da nađu posao. Vladar vašeg znaka kreće u drugom smeru, što kod vas ukazuje na promjene u odlukama koje mogu biti trajnije i stabilnije krajem jula. Neophodno je da se više odmorate i akumulirate potrebnu energiju za nove poslove. Imate velike planove u koje su sa Merkurom u Lavu uključeni kontakti sa ljudima na veoma visokom položaju, ali i vaša težnja za dominantnom pozicijom. Izgleda kao da ste osuđeni da sve sami radite, jer veoma pažljivo birate ljude s kojima ćete sarađivati. Osoba u znaku Ovna može biti prava podrška, Ribe će vam pomoći da stvorite viziju, dok će vam osobe u znaku Djevice davati savjet da se ne izgubite u traženju pravog puta. Ukoliko ste zainteresovani za projekte koji bi trebalo da donesu veliki novac, onda bi bilo dobro da se oslonite na jednog Škorpiona. Poslije osmog avgusta dobićete povoljnu vijest iz inostranstva, što može inicirati nove ideje i poslove.

Ljubav

Ako ste u neobaveznoj vezi, vjerovatno ćete razgovarati o tome kako da je stabilizujete, a ukoliko ste u braku početkom avgusta imaćete veoma lijepe trenutke sa partnerom. Ulazak Venere u vaše prvo polje nagovještava izuzetno prijatan period u ljubavnom životu. Partner će vas toliko obasipati ljubavlju da ćete se osjećati kao na početku veze, što će učiniti da vam često zaigra srce od ljubavi i nježnosti koja vas ispunjava. Nesuglasice koje su postojale izvijesno vrijeme ostaće iza vas, a period koji nastupa biće ispunjen razumijevanjem i lijepim emocijama. Slobodne predstavnike znaka očekuje nova ljubavna veza, a jedna Vaga je pravi izbor za vas.

Zdravlje

Potrebno je da što više vremena budete pored vode, najbolje na moru ili pored rijeke.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao

Krajem jula doći će do izvjesnih promjena na poslu. Određeni problemi koji već postoje mogu prouzrokovati negativne posljedice ukoliko se ne razriješe do kraja mjeseca. Ukoliko planirate da započnete novi posao, idealno vreme za to je kraj mjeseca, jer prije tog datuma mogli biste da imate velike probleme i nestabilan posao. Što se finansijske situacije tiče, u prvom dijelu avgusta doći će do poboljšanja, i to zahvaljujući pomoći drugih ljudi. U poslovnom životu mnogi predstavnici znaka imaju probleme u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima, ali sve će se riješiti već poslije prve nedjelje avgusta. Ukoliko još niste otišli na godišnji odmor, bilo bi dobro da to učinite što prije jer ste na izmaku snaga, a ukoliko ste se sa odmora vratili, onda povedite računa kada je u pitanju kolega ili koleginica koja nema baš dobre namjere u odnosu na vas – kako i zašto, moraćete da otkrijete sami. U otkrivanju toga može vam pomoći osoba rođena u znaku Raka koja vam može biti velika podrška. Ukoliko se bavite privatnim poslom, ovo nije period kojim se možete pohvaliti i, nažalost, tako će biti sve do kraja avgusta.

Ljubav

Ukoliko ste u nestabilnoj vezi, imaćete potrebu da je prekinete, jer bolje funkcionišete kada ste sami. Vodolije koje su u braku ili stabilnoj vezi planiraju zajedničko putovanje koje će dodatno učvrstiti postojeći odnos. Slobodne Vodolije očekuje veoma buran period zaljubljivanja, odljubljivanja, ljubavnog zanosa i emotivne hladnoće. Tokom avgusta mnoge Vodolije mogu ući u paralelnu ili tajnu vezu, ali veoma brzo će morati da se odluče na koju stranu će poći. Iako je ljeto odavno počelo, za vas tek sada nastupa u pravom smislu te riječi, jer većinu Vodolija očekuje žarko ljeto, bar kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje

Zbog nesređenih misli, skloni ste čestim promjenama raspoloženja. Potrebno vam je više trenutaka razonode i opuštanja.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao

U narednih godinu dana Jupiter vam može stvoriti prilike za zaposlenje. Ukoliko već imate posao, situacija na poslu će se poboljšati, ali i radne obaveze. Novac vam dolazi od drugih ljudi više nego sopstvenim radom i zaradom. Još neko vrijeme zavisićete od drugih. Nastupajući period biće posebno dobar za pripadnike ovog znaka koje nemaju riješen status. Nezaposlene Ribe naći će posao, one koje su radile na određeno biće primljene za stalno. U svakom slučaju, osjetićete nalet nove pokretačke energije i ispravno bi bilo da se usmjerite na poslovne poduhvate. Ukoliko se već bavite privatnim poslom, inostranstvo vam u narednom periodu otvara dobre poslovne mogućnosti, zato razmišljajte u tom pravcu i na koji način to možete iskoristi u skladu sa vašom djelatnošću. Ukoliko imate nedovršene ispite ili papirologiju, sredinom mjeseca je neophodno da to riješite i ne ostavite ništa nedovršeno za avgust. Krajem jula očekujte poziv iz inostranstva.

Ljubav

Slobodni predstavnici znaka imaće nekoliko prilika za ulazak u vezu, Ali, kako će ih okupirati druge stvari, gotovo svaka započeta veza biće neobavezna. Venera koja ulazi u znak Raka donijeće određenu vrstu smirenja i ljubavnog blagostanja. Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi, poslije dužeg perioda partnerove izolacije najzad ćete početi ponovo da komunicirate na pravi način. Partner će vam otvoreno govoriti o svojim problemima, šta ga je pritiskalo i mučilo u prethodnom periodu, što će za oboje biti veliko olakšanje. Slobodne Ribe upoznaće veoma interesantnu osobu sa kojom će ući u ljubavnu vezu. Međutim, bilo bi dobro da se ne otvarate odmah na početku, već da nekako djelujete pomalo tajnovito. Tako ćete više zaintrigirati osobu koja vas zanima i stvoriti uslove za lijepu vezu.

Zdravlje

U ovom periodu najveće muke zadavaće vam česte promjene vremena, zbog čega ćete biti razdražljivi i neraspoloženi.

Izvor: Novosti.rs

 

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/horoskop-za-vrijeme-vladavine-lava/||claudebot