Dnevni horoskop za 22.07.2014.

Objavljeno: 22. 7. 2014 u 09:39h

Ovan

Sposobni ste u kratkom roku obaviti povjerene zadatke. Krajem dana zadovoljno ćete zaključiti da ste obavili većinu posla. Bićete smireni i koncentrisani, ali ako ste vozač pripazite se u saobraćaju. Neočekivano poznanstvo ostvariće nade slobodnih, a ovnove u vezi partner bi mogao iznenaditi razmišljanjima o zajedničkome životu.

astrologija

Bik

Očekuju vas velike, ali pozitivne promjene. Mogli biste se prihvatiti novog projekta ili unijeti novine u posao. Nekima se otvara prilika da se zaposle na određeno vrijeme, dok će drugi imati priliku dokazati svoje vrijednosti. Upoznaćete neobičnu osobu s kojom se nije lako nositi. Nešto će vas u njoj istovremeno odbijati i privlačiti.

Blizanci

Mjesec u znaku istaknuće vaše najbolje osobine. Neće vam trebati tuđe potvrde ni savjeti. Mnogo toga radićete na svoju ruku i u tome uspijevati. Hrabro ćete se suočavati sa stresom i problemima, a još više će vas radovati činjenica da iz svega izlazite još jači. Uzbudljiv ljubavni život čini vas spremnima na hrabre životne odluke.

Rak

Ozbiljno razmislite o svojoj karijeri i o tome na koje profesionalno područje usmjeriti svoju energiju. Pokušaj da istovremeno radite na nekoliko strana samo će vas iscrpiti. Povlačeći se u sebe i analizirajući ljubavnu situaciju, propustićete priliku za uživanjem u stvarnim uzbuđenjima. Odvažite se, pokažite šta osjećate, ali zadržite zdravu mjeru.

Lav

Pritisci kojima ste bili izloženi i koji su vas iscrpili će popustiti. Sredićete napete odnose s nekim ljudima, uglavnom s prijateljima. U ljubavi preuzmite inicijativu. Pokušajte izazvati iskricu uzbuđenja i strasti. Ne očekujte da vam partner čita misli – morate mu jasno reći šta od njega očekujete. To će biti dovoljno da ga motivišete.

Djevica

Ako budete govorili jedno, a radili drugo, nećete ostaviti dobar utisak. Izbjegavajte davanje praznih obećanja. Vaše ideje izdvajaju vas iz prosjeka pa ne potiskujte svoj originalni duh. Slobodni bi se mogli naći u vezi s osobom koja im neće ulijevati povjerenje. Možda je to samo subjektivan osjećaj, a vrijeme će pokazati je li to baš tako.

Vaga

Ako želite da se nekome svidite, ostavite dobar utisak na poslovnom sastanku ili riješite zaostatke, ovo je vaš dan. Zaigrajte na kartu šarma i nećete pogriješiti. Provešćete dosta vremena na internetu i sudjelovaćete u forumskim raspravama. Postoji veoma velika šansa da “upoznate” osobu koja će vas oduševiti njenim britkim odgovorima.

Škorpija

Rješavaćete pitanja vezana uz profesionalni ili privatni život i prolaziti trnovitim putem do ostvarenja vlastitih zamisli. Pomalo iscrpljujuća i nepoštedna borba može rezultirati i pobjedama, ako budete spremni na prihvatanje prilika koje se razlikuju od zamišljenih. U ljubavi ćete donijeti bitnu odluku i odnosu podariti novi smisao.

Strijelac

Situacija na poslu mogla bi se zakomplikovati, ali tvrdoglavošću ćete malo toga moći riješiti. Ako u nečemu niste uspjeli, ne znači da morate odmah odustati. Misaono se odmaknite od te situacije i uvidjećete da se proces rješavanja ubrzava. Saradnju izbjegavajte, individualni rad je zasad najbolje rješenje.

Jarac

Imaćete više samopouzdanja i vjere u sebe. Pobijedićete nesigurnost u jednoj za vas vrlo osjetljivoj situaciji. Možda ćete prekinuti ljubavni odnos s osobom za koju ste svjesni da vam ne može pružiti ono što trebate. O zdravlju vodite više brige. Skloni ste virozama, posebno prehladama pa vitaminima ojačajte imunitet!

Vodolija

Ako ste prekinuli vezu, partner će htjeti da se ponovo vidite. Nemojte dopustiti da vas ponos spriječi u pružanju prilike drugoj strani. Dobra komunikacija i smisao za taktikovanje pomoći će vam u sređivanju nesporazuma. Atmosfera saradnje i razmjena ideja donijeće dobre poslovne rezultate, a naročito ako vam posao dopušta kreativno djelovanje.

Ribe

Pojačano ćete se truditi da biste ostvarili makar i prosječne rezultate. Bavite se samo bitnim – odgodite pokušaje napredovanja. Nemojte trošiti svoje adute, radije pričekajte bolje dane. Oprezno rukujte novcem iz kućne blagajne ili s karticama na koje imate punomoć – vaša finansijska situacija nije najblistavija!

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-22-07-2014/||claudebot