Da li imate dobru karmu? Uči iz prošlosti, živi u sadašnjosti

Objavljeno: 22. 7. 2014 u 21:23h

Da li ste ikad u životu osjetili kao da vama upravljaju neke nevidljive sile kojima se ne možete oduprijeti? Odgovor na ovo pitanje mogao bi glasiti da je riječ o vašoj karmi. Nesvjesno u nama, naročito ako se protegne unazad tokom hiljada godina, jeste najkompleksniji i najmisteriozniji aspekt našeg života. Poenta je u tome da ekstremi u jednom životu treba da budu izbalansirani u drugom.

žena karma

Ovan

U prethodnim životima, vi ste uvijek radili pravu stvar. Jeli ste, oblačili se, radili i živjeli upravo kao i ostali. Zbog tog uklapanja u sredinu osjećali ste se prijatno i prihvaćeno. Ponekad ste išli čak tako daleko da ste išli protiv svojih principa zbog drugih. Sada ste riješeni da se suprotstavite opštoj struji. Vaši stavovi, vaš način života, isto je toliko vrijedan koliko i život drugih.

Bik

Vi volite lijepe stvari, ali često ih se lišavate čak i kad možete da ih kupite. Da li baš moram da kupim ovu knjigu kad mogu da je nabavim u biblioteci, pitate sebe. U prošlim životima ste živjeli bijedno. Živjeli ste kao siromah čak i kad ste imali dosta novca. Sada treba da prihvatite da je sasvim u redu uživati u lijepim stvarima.

Blizanci

Vas oduševljavaju jednostavne stvari: oblaci, cvijeće, morski talasi….U jednom od života bili ste naučnik i imali visoko obrazovanje iz filozofije, teologije, prava. Rijetko ste primjećivali svoju okolinu, zato sada, u ovom životu, pažnju vam privlače mali detalji.

Rak

Vi volite svoju kućicu “slobodicu”, porodica vam je najvažnija. Ali, nije uvijek bilo tako. U ranijim životima posao vam je bio najbitniji.

Bolje ste poznavali svoje poslovne partnere nego članove svoje porodice. Sada je vrijeme da se iskupite.

Lav

Da li vas često zadirkuju i prebacuju vam pretjerani ego? Sasvim razumljivo, budući da ste u ranijim životima bili usredsređeni na druge i pomagali sirotima i napuštenima. Sada je došlo vrijeme da vi budete u centru pažnje samom sebi.

Djevica

Sveštenik, kaluđerica, monah, iscjelitelj… sve to ste bili ranije, i potpuno posvećeni duhovnom životu, sklonjeni od svijeta.

Vaga

Vrlo vam je bitno šta drugi misle i očekuju od vas. Imate savršene manire, i najbolje se osjećate kada se ponašate u skladu sa opšteprihvaćenim mjerilima. Naravno, u prošlim životima bilo je obrnuto. Bili ste egoista, arogantni, pomalo i sebični. Zato u ovom životu morate biti uviđavni prema drugima.

Škorpija

Da li vas okolina smatra tajanstvenim? Nikad ne otkrivate ništa o sebi. Pogodili ste! U prošlim životima skoro da niste imali tajni, bili ste pretjerano otvoreni, i sada je vrijeme da se napravi balans.

Strijelac

Uglavnom vam je lijepo, ali često se dogodi da se vaša ideja o zabavi razlikuje od zamisli vaših prijatelja. Dešava vam se da propustite dobru zabavu i da odete na neko drugo mjesto, na neko predavanje, recimo. To je zato što ste u ranijem životu bili razvratni i bježali od ozbiljnih stvari.

Jarac

Iako ste izuzetno posvećeni karijeri, nailaze vam periodi kada biste najviše voljeli da cio dan provedete kod kuće. To je zbog toga što vam je nekada, cio svijet bio kuća. U ovom životu, namijenjeno vam je da ostvarite karijeru van kuće. Međutim, nemojte zaboraviti ni kućne obaveze. Zapamtite, ravnoteža je ključna.

Vodolija

Da li vam se oči napune suzama kada čujete da postoje gladna djeca, žrtve rata, koji su negdje daleko, ali sa kojima osjećate povezanost? U ranijim inkarnacijama niste ni pomišljali na druge, osim na porodicu i prijatelje. Zato vam je sada “suđeno” da budete osjetljivi na tuđe muke.

Ribe

Kao 12. znak zodijaka, vi ste u ranijim životima prošli gotovo sve gore navedeno.

Vama je najbitnije da izrazite svoja osjećanja kroz umjetnost. U prošlim životima ste bili vrlo praktični i stajali ste nogama na zemlji, možda i previše. Zato sada imate bogatiji duhovni život.

Izvor: Žena.blic.rs

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/da-li-imate-dobru-karmu-uci-iz-proslosti-zivi-u-sadasnjosti/||claudebot