Konačno otkriveno koliko često parovi vode ljubav

Objavljeno: 24. 4. 2014 u 20:49h

Koliko puta ste se zapitali koliko često drugi parovi vode ljubav i koliko je puta nedjeljno normalno imati seks, a da niste zapali u običnu rutinu? Jedan američki ljekar za seksualno zdravlje otkriva koliko često parovi vode ljubav…

 par-razgovara-u-krevetu

Kako pokazuje najnovije istraživanje, parovi koji su u braku ili dugogodišnjim vezama imaju odnose u prosjeku dva do tri puta nedjeljno.

Još jedan podatak je vrlo interesantan, a to je da prosječan muškarac doživi orgazam za dva minuta od početka odnosa, što je isuviše brzo za njegovu partnerku. Ženi je potrebno od pet do sedam minuta za postizanje orgazma.

Parovi u mlađem dobu čak smatraju da je normalno voditi ljubav i po nekoliko puta na dan, dok parovi koji imaju više od 20 godina starosti imaju odnose jednom u tri dana. S godinama seksualna aktivnost opada, pa parovi između 30 i 50 godina vode ljubav jednom nedjeljno, a poslije pedesete i manje od jednom nedjeljno.

Najučestaliji seks je definitivno na početku veze kada su parovi seksualno aktivni čak svaki dan.

Ipak ne treba generalizovati ovakve stvari, jer svaki par je za sebe i ima različite afinitete i potrebe. Tako je nekome potrebno više seksa, dok drugi uživaju više u nekim drugim stvarima. Normalan broj je onaj koji vama najviše odgovara.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/konacno-otkriveno-koliko-cesto-parovi-vode-ljubav/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])