Djevojke oprez: 7 znakova da je zaljubljen u svoju drugaricu

Objavljeno: 22. 4. 2014 u 10:40h

Koliko puta ste čule „Ma, daj, šta dramiš, ona mi je samo drugarica“? Evo kako da „provalite“ da li vas laže ili ne.

oprez

Slušajte unutrašnji osjećaj

Muškarci su skloni da se zaljubljuju u svoje najbolje prijateljice, ali su rijetko spremni da to i priznaju. Ako vam „nešto iz stomaka“ govori da njegova najbolja drugarica nije samo to, onda ste vjerovatno u pravu. Pokušajte da popričate sa njim o tome, piše Allwomenstalk.com.

Flertuju

Obratite pažnju kako se vaš dečko i njegova najbolja drugarica ponašaju kada su zajedno. Primjećujete li da šalju jedno drugom „male signale“?

Stalno govori o njoj

Ako i u najobičnijem razgovoru vaš dečko nekoliko puta pomene ime svoje najbolje prijateljice, onda tu defitinivno nisu „čista posla“.

“Ona je najbolja u svemu”

Kada ste sve troje zajedno i ćaskate o neobaveznim stvarima, a vaš dečko svojoj najboljoj prijateljici stalno „drži stranu“ govoreći da je „uvijek u pravu“, jasno je da želi da joj pokaže koliko mu je važna. Ali, gdje ste tu vi?

Upoređuje vas sa njom

„Moja najbolja prijateljica kuva bolje od tebe“, „Ona bi sada išla sa mnom na utakmicu, a ti se prenemažeš i kukaš kako te boli stomak“, „Ona je kupila prelijepu haljinu, super izgleda u njoj, a ti si stalno u farmericama i majici“… Ove rečenice su alarm da je vaš dečko „zatreskan“ u svoju najbolju prijateljicu, samo „nema petlju“ da joj to i kaže!

Neprijatno vam je kad ste u njenom društvu

Ženska intuicija rijetko umije da prevari. Ako ste sve troje izašli u grad, i njih dvoje se ludo zabavljaju a vi se osjećate kao „prase u Teheranu“, vrijeme je da shvatite ko je u toj priči dobitnik a ko gubitnik. Potražite drugog dečka.

Ona mu je najvažnija

Odgovara na njene SMS-ove dok ste zajedno, ne propušta da odgovori ni na jedan njen poziv čak i dok razmjenjujete nježnosti, šalje joj fotografije preko mobilnog telefona gdje god da se nalazi, sumanuto ulijeće u butik jer je u izlogu video tašnu o kojoj mu je pričala… Jasno je ko je u njegovoj glavi prava princeza, a ne „samo najbolja drugarica“.

Izvor: nadlanu.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/djevojke-oprez-7-znakova-da-je-zaljubljen-u-svoju-drugaricu/||claudebot