Limun u vaginu i druge sulude kontracepcije! (Video)

Objavljeno: 17. 4. 2014 u 18:54h

Iako se često znamo žaliti na stanje današnjeg društva, dobro je, katkad, se sjetiti koliko smo napredovali u našoj, relativno kratkoj, istoriji, pogotovo što se tiče poznavanja ljudskog tijela.

sex

Nova duhovita emisija Discovery channela, Anyhoo, podsjetila nas je zašto je dobro živjeti u 21. vijeku, u kojem nam je, između ostalog, dostupna bezbolna, učinkovita i smislena kontracepcija.

Žene iz drevne Kine pile su živu nakon seksa kao kontracepciju, a Egipćanke su koristile mješavinu izmeta krokodila i meda, dok su Jevrejke u vaginu stavljale limune. Drevni Egipćani su se prije seksa kupali u soku od luka i njime mazali svoj penis.

Osim što su neučinkoviti, neke od ovih drevnih kontracepcija su bile i po život opasne. Kakve su sulude preparate koristili naši preci, pogledajte u videu.

 http://youtu.be/NBveVNt9hQU

Izvor: Hot.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/limun-u-vaginu-i-druge-sulude-kontracepcije-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])