10 znakova da ga varate, iako toga niste svjesni

Objavljeno: 16. 4. 2014 u 11:03h

On je divan i vi ga iskreno volite, jer nema sumnje da će biti odličan suprug i brižan otac vaše šestoro djece. Ipak, taj seksi kolega od koga vam prođu žmarci svaki put kad se sretnete na sastanku, polako, ali sigurno zauzima poziciju u vašim maštarijama.

emo cheat

Ako vam je nešto od ovoga poznato – uhvaćeni ste! Mentalna prevara je na sceni, a iako zapravo ništa ne činite, to je potencijalni znak za uzbunu. Ako primjećujete neke od ovih 10 stvari, to je upozorenje da niste zadovoljni u svojoj vezi i da bi trebalo da preispitate motive za ostanak u njoj.

Ok, možda je u pitanju samo „prolazna avantura“ u vašoj mašti, a možda ste i stvarno zaljubljeni u drugog muškarca! Zato obratite pažnju:

U mislima vam je drugi muškarac (vrlo konkretan)

Kada se probudite ujutro, mislite na njega, a uveče zaspite uz iste misli. A na kraju krajeva, priznajete da ga se često sjetite tokom dana, čak i kada bi trebalo da se posvetite drugim stvarima. E, to se zove zaljubljenost.

Želite da izrazite osjećanja

Dobili ste unapređenje na poslu, kupili ste fantastične cipele, položili ispit – nije bitno koja je dobra vijest u pitanju, ali želja vam je to podijelite s njim.

Šaljete mu poruke

Vezano je uz prethodnu stavku, a još jedan pokazatelj da vam je previše stalo – šaljete mu poruke više nego partneru. Zapitajte se zašto.

Radujete se susretima

Iskoristićete svaku priliku da ga vidite čak i ako to znači da ćete manje viđati sve druge ljude u svom životu ili ćete “hladno” otkazati dogovor s prijateljima.

Upoređujete stvarnog i mentalnog dečka

Razmišljate kako se ponaša i šta voli da radi pa želite da i vaš partner bude više kao on. To se odnosi na sve aspekte, od izgleda do pogleda na svijet i životnih načela.

Presvlačite se sto puta pred susret

Da, poput klinke, skloni da se spremate satima ako znate da ćete ga sresti. A kada konačno odlučite šta da obučete, razmišljate o čemu ćete da pričate i kakav ćete utisak da ostavite.

Osjećate povezanost

Nije bitno da li se radi o poslovnim problemima, životnim stavovima ili nečem trećem, ali jasno vam je da on dobro razumije šta želite da kažete i te osjećate povezanost na mentalnom i emotivnom nivou.

Izuzetno ste bliski

Ako mu imate potrebu da podijelite neke intimne trenutke i razmišljanja više nego partneru, jasno je da se ne radi samo i dobrom prijateljstvu.

Dijelite intimu

Jedan od znakova da ste prešli granicu svakako je i razgovor o partneru. Bez obzira na to kakve probleme imate u braku, treća osoba ne treba da ih zna. To može lako da vam se obije o glavu.

Maštate o njemu

Ako ste se samo jednom zapitali kako se ljubi, da li je nježan ili neobuzdano strastven, prešli ste granicu i počinili emocionalnu prevaru.

Izvor: cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/10-znakova-da-ga-varate-iako-toga-niste-svjesni/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])