Novi singl iz muzičke kuhinje Aifela

Objavljeno: 15. 4. 2014 u 11:55h

Banjalučki muzički sastav “Aifel”, koji čine Vedran Gavrić i Dejan Zorić, predstavio je juče svoju četvrtu pjesmu, baladu.

aifell

“Ne mogu ti reći”. Ovi muzičari su svu svoju kreativnu energiju usmjerili na komponovanje i pisanje tekstova, kako bi njihov album prvenac što prije zasijao na muzičkom nebu. Zaljubljenici u meke note i stihove inspirisane ljubavlju do sada su imali priliku da čuju njihove tri pjesme “Lavina”, “Svi moji poljupci” i “Bez daha”. Ovaj sastav najavio je da će uskoro da se pojavi i njihov ljetni hit u bržem ritmu.

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novi-singl-iz-muzicke-kuhinje-aifela/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])