Porodica Ivanović: Muzika im je u genima

Objavljeno: 18. 3. 2014 u 14:25h

Lukijan Ivanović iz Banjaluke zahvaljujući talentu i predanom radu stigao je do finala muzičkog šoua “X Factor”, a njegovom uspjehu kumovali i su i geni jer dolazi iz kuće u kojoj svi pjevaju i sviraju. 

Ivanovic

Mlađa sestra Kristina, od malih nogu zabavljala je djecu širom RS svojim voditeljskim i pjevačkim vještinama u emisiji “Kiki šou”. Danas je violinistkinja i učenica Srednje muzičke škole “Vlado Milošević”, a obrazovanje planira da nastavi na Akademiji umjetnosti.

“Djeca me još prepoznaju na ulici, ali više nisam samo Kiki, već sam sada i Lukijanova sestra”, kaže Kristina navodeći da bratu rado pomaže, a da on rijetko odbija njenu sugestiju ili savjet.

Lukijanu savjeta ne manjka ni od starijeg brata Nemanje, ali sa njim ima i jedan problem.

“Mnogobrojne obožavateljke me mijenjaju sa bratom, pa im rado dajem autograme” kaže Nemanja kroz smijeh.

Nemanja je apsolvent na banjalučkoj Akademiji umjetnosti, gdje završava filmsku montažu. Iako se prvi u porodici dohvatio mikrofona prevagnula je strast prema košarci.

“Kristina je prvo bila poznata kao Kiki, a sada kao Lukijanova sestra. Ja sam bio poznat kao Kikin brat, onda kao Lukijanov brat, pa valjda će doći neko vrijeme kada ću i ja biti ja”, ne prestaje Nemanja sa zbijanjem šala.

Ponosna majka Mirjana kaže da su od malih nogu Lukijan, Kristina i Nemanja učestvovali na raznim muzičkim festivalima.

“Kristina i Lukijan nastupali su na dječijoj Evroviziji u Srbiji, ali i na mnogim drugim takmičenjima. Uvijek sam bila tu da osmislim neku koreografiju i kostime, a pisala sam i tekstove za dječiju muziku” istakla je ona ne skrivajući da im je istovremeno i najveći kritičar, jer želi da budu najbolji.

Lukijanov otac Nebojša profesionalno se bavi muzikom 30 godina, a ukućani za njega kažu da je “jedan čovjek, jedan bend”. Pjeva, svira gitaru, klavijature i bubnjeve.

“Kod muzičara postoji mnogo sujete, ali Lukijanu ipak mogu dati mnogo korisnih savjeta”, kazao je otac zvijezde “X Factora”.

Lukijan kaže da će u finalu “X Factora” 23. marta pobijediti najbolji, ali ne želi da prognozira ko bi to mogao biti.

“Ovo je veliko iskustvo i uspjeh. Pored porodice velika podrška mi je i mentor Emina Jahović sa kojom je divno sarađivati”, kazao je Lukijan i dodao da će se tek poslije završetka ovog šoua vidjeti šta je pravi iks faktor.

Svjestan je da mu je nastup u “X Factoru” odskočna daska za ostvarivanje dječačkih snova.

“Od malih nogu pjevam, sviram klavir i bavim se produkcijom, ali za sada još samo kao amater. Pravim svoje pjesme i komponujem, a time ću se nastaviti baviti”, kazao je Lukijan.

Iako mu uspjesi prijaju Lukijan je umoran od stalnih priprema za nastupe.

“Poslije “X Factora” ću na more i odmoriti se od svega”, kaže Lukijan navodeći da će se punih baterija posvetiti karijeri.

Čajniče

Porodica Ivanović se doselila 2006. godine u Banjaluku iz Čajniča.

“Naše rodno mjesto je Čajniče, a naš novi dom je Banjaluka. Ipak, najljepša priča u svemu jeste to što je Lukijan jedini predstavnik RS, koji je izborio finale i od čije podrške zavisi njegov uspjeh” kažu Ivanovići.

Lukijan: Zajedno smo u finalu moja Banjaluka, Republika Srpska i ja

 

 

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/porodica-ivanovic-muzika-im-je-u-genima/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])