Idealan dan jednog muškarca se sastoji od…

Objavljeno: 18. 3. 2014 u 12:25h

Za većinu muškaraca, idealan dan podrazumijeva ljenčarenje, zezanje sa prijateljima, opuštanje u krugu porodice, a najpoželjnija aktivnost je seks! Dobro, neki bi i nešto radili, pokazalo je istraživanje.

sretan-muskarac

Kada bi mogli da biraju, idealan dan većine muškaraca sastojao bi se od četiri sata seksa, tri i po sata rada, tri sata zabave sa prijateljima i porodicom, pokazalo je istraživanje.

Muškarci bi sebi dali malo oduška, pa bi dva i po sata proveli jedući i pijući, dok bi za uljepšavanje izdvojili tek 29 minuta. Preostali dio vremena proveli bi spavajući.

Studija je pokazala i da 51 odsto muškaraca mlađih od 34 godine brine da propušta važne stvari u životu, ukoliko im dan nije detaljno isplaniran.

Zato ne čudi ni što je prilikom sprovođenja ovog istraživanja, 64 odsto pripadnika “jačeg” pola priznalo da vrijeme koje provode u toaletu upotpunjuju korišćenjem tableta ili mobilnog telefona, dok 26 odsto njih prilikom intimnog odnosa sa partnerkom u glavi sastavlja listu dnevnih obaveza.

Oko 70 odsto učesnika istraživanja takođe kaže da bi smanjili broj prijatelja sa kojima se viđaju, ako bi im to donijelo više vremena za bavljenje drugim omiljenim aktivnostima.

“Zahtjevi modernog društva podrazumijevaju i to da su mladi muškarci pod pritiskom da vode ispunjen i detaljno organizovan život”, rekao je za “Dejli mejl” Pol Okonor iz kompanije koja je sprovela studiju.

 Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/idealan-dan-jednog-muskarca-se-sastoji-od/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])