Samo prijatelji? Znakovi da baš i nije zainteresovan za tebe!

Objavljeno: 6. 10. 2013 u 10:58h

Ako je pozvao prijatelje na druženje, znači da mu druženje s tobom nije prioritet. Tvoja poruka uvijek stiže prva, a on ponekad odgovori tek za nekoliko sati?

prijatelji

Žene često čuju ono šta žele čuti, pa će tako prijateljski nastrojena poruka vrlo često zvučati romantično, ako nam to odgovara. Lijepo je živjeti u oblaku, ali ponekad je korisnije spustiti se na zemlju i vratiti u realnost. Ovo su znakovi da te gleda samo kao prijateljicu.

Pozvao je i druge ljude

Ako želi biti sam sa tobom, potrudiće se da se to i dogodi, a ako ne želi, potrudiće se i za to. Drugim riječima, ako je pozvao prijatelje na druženje, znači da mu druženje s tobom nije prioritet.

Poruke su prijateljske

Ali nikada više od toga. Samo zato što je pristojan, ne znači da mu se sviđaš. Ako je cijelo vrijeme samo i isključivo pristojan i s tobom razgovara kao sa sestrom, to je sve što želi od tebe.

Nikada ne počinje prvi

Tvoja poruka uvijek stiže prva, a on ponekad odgovori tek za nekoliko sati? Ako je tako, znači da ti uvijek iniciraš, što znači da on za tim nema potrebu. U prijevodu, nisi mu toliko zanimljiva.

Traži ljubavne savjete od tebe

Moguće je da ih traži kako bi vidio šta ćeš napraviti, ali u većini slučajeva, muškarac traži savjete od cure koju gleda samo kao prijateljicu. Znamo da boli, ali što prije shvatiš da je tako, lakše će ti biti.

Ne planira te

Muškarac koji želi nešto, to i planira. Ako je zainteresovan, potrudiće se i pobrinuti se da si stvarno slobodna kada te želi vidjeti. Ako ti javlja za kafu nekoliko sati prije, znači da te baš i nije planirao.

Izvor: Index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/samo-prijatelji-znakovi-da-bas-i-nije-zainteresovan-za-tebe/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])