“Komušanje mozga” izazvalo smijeh do suza

Objavljeno: 3. 11. 2014 u 19:41h

One man show “Komušanje mozga” u kojem autor i izvođač progovara o svakodnevnim tragikomičnim životnim situacijama u izvođenju Stojana Matavulja, glumca iz Hrvatske, održan je u ponedjeljak naveče u Gradskom pozorištu “Jazavac” u Banjaluci.

stojan

Koliko je stand up komedija postala popularna, svjedoči i velika zainteresovanost za događaj koji je publiku nasmijao do suza.

Priča o društvenoj stvarnosti, životu, muško-ženskim odnosima i najviše pokušajima preživljavanja u današnjim uslovima oduševila je prisutne, a maestralno glumački iznesene scene dodatno su poprimile pozitivne reakcije prisutnih.

Glumac, koji je ovdašnjoj publici poznat po ulozi Stipe u seriji “Ruža vjetrova”, kazao je da je uživao izvodeći svoju stand up komediju pred Banjalučanima. Napomenuo je da se odlučio da izvodi ovaj komad u Banjaluci zahvaljujući tome što je bio u žiriju festivala “Zaplet 06”, kada je imao priliku da vidi da ovaj grad ima izgrađenu pozorišnu publiku.

“Bilo mi je jako lijepo i drago mi je da je publika prihvatila ovu jednu predstavu koja nije klasična predstava, nije klasična monodrama, nije klasični stand up”, kazao je on.

A da nije klasični stand up, dokazuje i činjenica da su uz njega na sceni bili i poznati muzičari Jadran Vušković iz sastava “Daleka obala” i Robert Grubić iz benda “Barbe”.

Pored glavnog aktera, koji se glumački nije nimalo štedio, i njihovo muzičko izvođenje obogatilo je cijelu priču.

“Drago mi je da se publici dopalo. Lijepo je kada se uspostavi ovakav odnos, kakav smo mi imali večeras”, istakao je Matavulj.

On je i autor ove stand up komedije, a publika je imala priliku da uživa u svim njegovim mogućnostima, pa i onim pjevačkim.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/pozoriste/komusanje-mozga-izazvalo-smijeh-do-suza/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])