Banjaluka u znaku Rok simfonije

Objavljeno: 28. 10. 2014 u 10:31h

Repriza koncerta prve banjalučke “Rok simfonije” nije se razlikovala od prvog susreta sa publikom, jer su u sali Banskog dvora Kulturnog centra ponovo vladali dobri zvuci, velike emocije i bura aplauza.

rok

Banjaluka je brujala o mladim muzičarima koji su svom gradu i publici poklonili čudo muzike.

I u nedjelju uveče Banski dvor je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a glavno pitanje koje je ostalo poslije svega je: Kada je sljedeći koncert?

Idejni tvorac ovog muzičkog događaja, gitarista benda “Tupas mene” Dragan Moconja istakao je da su već dobili nekoliko ponuda, ali da ništa konkretno nije ugovoreno.

“Ovo je tek početak. Naši planovi su veliki i mnogo toga publika može da očekuje od nas”, rekao je Moconja.

Banjalučani su oduševljeni onim što su imali priliku da čuju i vide, a dokaz za to su samo riječi hvala na društvenim mrežama, čestitke i podrška upućena umjetnicima koji su dio sebe ostavili na pozornici.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/banjaluka-u-znaku-rok-simfonije/||claudebot