Gradskom tamburaškom orkestru nagrada publike u Pančevu

Objavljeno: 28. 10. 2013 u 14:58h

Gradski tamburaški orkestar Banjaluka osvojio je nagradu publike na 13. Starčevačkoj tamburici u Pančevu, jednom od najprestižnijih tamburaških festivala u regionu.

foto

Prvo mjesto na festivalu osvojio je domaći sastav “Vojvođanski san”, drugo mjesto grupa iz Osijeka “Pleter”, a treće “Batini bećari” iz Velikog Semikluša, rečeno je u Gradskom tamburaškom orkestru Banjaluka.

Na festivalu je nastupilo devet sastava iz Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Srbije, BiH i Crne Gore.

Nakon uspjeha u Pančevu, banjalučke tamburaše čeka takmičenje na međunarodnom festivalu velikih tamburaških orkestara u Rumi 9. i 10. novembra.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/gradskom-tamburaskom-orkestru-nagrada-publike-u-pancevu/||claudebot