Imate svoj film o osobama sa invaliditetom? Pošaljite ga na filmski festival

Objavljeno: 5. 8. 2014 u 11:15h

Četvrti filmski festival o osobama sa invaliditetom održava se 19. septembra u Domu omladine u Banjaluci, saznaje se od direktora Festivala Ognjena Ranisavića.

h

On je za eTrafiku rekao da još uvijek nisu poznati svi učesnici, očekuju goste iz regiona i Finske, ali će svi detalji biti poznati nakon 15. avgusta, do kada traje konkurs za filmove.

“Tematika Festivala je samostalan život osoba sa invaliditetom, a cilj je podizanje svijesti o njima i o tome da se uz minimalne uslove može uraditi mnogo. Želimo skrenuti pažnju i osvijestiti građane da prihvate osobe sa invaliditetom kao ravnopravne nosioce društva, društvenih procesa i odnosa”, kaže Ranisavić.

Svi zainteresovani za učešće na Festivalu mogu svoje radove dostaviti poštom na adresu Humanitarna organizacija Partner, Srđe Zlopogleđe 55, 7800 Banjaluka ili na mail [email protected].

Filmovi mogu biti igrani, dokumentarni ili animirani, u DVD formatu. Uz njih je potrebno dostaviti i biografiju autora sa kontakt podacima, kao i izjavu o odobrenju za javno emitovanje.

Izvor: etrafika.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/film-kultura/imate-svoj-film-o-osobama-sa-invaliditetom-posaljite-ga-na-filmski-festival/||claudebot