Pokušao se objesiti, upao u bure pa se utopio

Objavljeno: 25. 2. 2015 u 20:05h

Dragutin Vidović (68) iz Babaja, kod Prnjavora, utopio se u buretu u kojem je bilo oko 500 litara vode, a u koje je upao nakon što je pukao konopac koji je prethodno vezao za oluk na štali u pokušaju da se objesi.

Iz policije su, navodeći njegove inicijale, kazali da su dobili dojavu oko sedam časova da se nalazi beživotno tijelo u dvorištu kuće.

“Uviđajem je utvrđeno da je smrt nastupila sat vremena ranije i nije bilo elemenata krivičnog djela. On se pokušao objesiti, međutim, pukao je konopac kojim se vezao oko vrata i upao je u bure koje je bilo smrtonosno po njega”, kazali su nam policijski izvori.

Ova vijest pogodila je mještane Babaja, koji ne mogu vjerovati da je Vidović pokušao dići ruku na sebe, s obzirom na to da je, kako naglašavaju, bio jako pozitivan čovjek, na kojem se nije moglo vidjeti da ima nekakvih problema.

“Ja sam ga vidio u ponedjeljak, nisam primijetio ništa čudno na njemu. Pozdravili smo se kao i svaki dan. U šoku sam, stvarno. Takva mu je sudbina bila određena, vjerujem da nije imao toliko veliki razlog da se pokuša ubiti”, kazao je mještanin, ne želeći da mu navodimo ime.

Da je bio jako dobar čovjek, potvrdile su nam i Vidovićeve komšije, koje kažu da je nekada volio popiti, ali ni u takvom stanju nije nikome načinio zlo.

“Nije bio siromašan čovjek, zaradio je slovenačku penziju i trošio je na sebe. Živio je u kući sa svojom suprugom, sinom, snahom i unučadima”, kazao nam je njegov prvi komšija, koji nije želio da mu navodimo ime.

Prema njegovim riječima, pričalo se po selu da Vidović nije bio baš u najboljim odnosima sa sinom.

“On je sve imao i upravo zbog te njegove dobrote i poštenja iskorištavali su ga ljudi. Imao je jako loše odnose sa sinom i snajom, nerijetko su se svađali, ali stvarno ne znam zbog čega, dok je njihovu djecu, a svoje unučiće obožavao”, kazao nam je on.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pokusao-se-objesiti-upao-u-bure-pa-se-utopio/||claudebot