Četvoro povrijeđenih u sudaru auta i autobusa

Objavljeno: 29. 1. 2015 u 19:20h

Vozač i suvozačica A.I. i J.I. iz automobila BMW, koji se jutroS sudario sa autobusom “Boksita” Milići, nalaze se u teškom zdravstvenom stanju i hospitalizovani su u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju UKC Tuzla.

saobracajka

Oni su zadobili povrede kičme, glave i grudnog koša, dok su kondukter iz autobusa G.K. i putnik Z.F. nakon ukazane pomoći na UKC Tuzla pušteni na kućno liječenje.

Prizor na mjestu nezgode bio je stravičan. Iz smrskanog BMW-a izletjela su dječja kolica, a na vratima i cesti ostali su tragovi krvi.

“Automobil se velikom brzinom kretao iz pravca Lukavca. U jednom trenutku sam vidio kako vozač gubi kontrolu nad automobilom i prelazi preko ostrva u suprotnu saobraćajnu traku. Koliko sam mogao, skrenuo sam autobus u desnu stranu i faktički izbjegao direktni sudar, u kojem bi, sumnjam, iko iz automobila ostao živ”, kazao je vozač autobusa Dragan Lukić, koji je saobraćao na relaciji Banjaluka – Vlasenica.

Pretpostavlja se da je do nezgode došlo zbog neprilagođene brzine i poledice.

“Uzroci sudara autobusa i automobila će biti poznati nakon istrage”, kazao je Izudin Šarić, portparol MUP-a TK.

Zbog ovog udesa dionica puta ka Lukavcu na petlji Šićki Brod bila je u potpunosti blokirana do okončanja uviđaja.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/cetvoro-povrijedenih-u-sudaru-auta-i-autobusa/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])