Sestra: Da su odmah reagovali, možda bi danas bili živi

Objavljeno: 28. 1. 2015 u 14:09h

Jelena Simović, sestra ubijene Marije Pavlović (31) iz Mionice ogorčena je na lokalnu policiju jer, kako tvrdi, nije odmah reagovala i pokušala da spriječi tragediju.

20150128133642_285956

Simović kaže da je u subotu ujutru zvala policiju, čim joj se sestra požalila da joj suprug Aca prijeti ubistvom, ali da su oni reagovali tek poslije 18 časova.

”Nažalost, moju prijavu dežurni policajac kao da je shvatio neozbiljno, pa ekipa uopšte nije poslata za Marijom i Acom, iako su oni od kuće otišli već oko 11 sati. Ponovo sam pozvala policiju oko 18 časova, upozoravajući da se niko od njih ne javlja na mobilni telefon, a isti dežurni policajac je tražio zetov broj da bi ga on pozvao i provjerio. Reagovali su tek kada je Acin brat prijavio njegov nestanak. Da su me ozbiljno shvatili, možda bi danas oboje bili živi”, priča Jelena.

Po njenim riječima, Marija i Aca u posljednje vrijeme nisu bili u dobrim odnosima.

Razlog za to, o čemu svjedoče brojni prijatelji i poznanici Pavlovića, bila je Acina veza sa komšinicom A. B., za koju je i Marija saznala. Porodice, inače, još nisu dobile Acino oproštajno pismo, koje je pronađeno nakon što je suprugu zadavio, a potom se objesio o obližnje drvo.

Prema saznanjima „Alo!“, sadržaj pisma nedvosmileno ukazuje na Acin čin, a kao razlog da Mariji oduzme život, a onda i sebi presudi, nezvanično se saznaje, bio je to „što ona nije htjela da se pomiri sa njim“.

Aca je u tom pismu poručio: „Ja sam za sve kriv.“

Marija i Aca sahranjeni su juče zajedno na mioničkom groblju, iako se njena majka Valentina Nedeljković tome protivila.

Izvor: Alo.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sestra-da-su-odmah-reagovali-mozda-bi-danas-bili-zivi/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])