Tri pljačke uz prijetnju oružjem

Objavljeno: 24. 1. 2015 u 13:21h

Pripadnici MUP-a Sarajevskog kantona evidentirali su u prethodna 24 časa tri razbojništva koja su se desila uz prijetnju vatrenim i hladnim oružjem, a još nisu otkrivena lica osumnjičena za izvršenje ovih krivičnih djela.

lopov

Iz MUP-a Sarajevskog kantona saopšteno je da se prvi slučaj desio u Poslovnici “BH pošte” u Brezanskoj ulici, gdje je upotrebom fizičke sile nad radnicama i uz prijetnju puškom oduzeta nepoznata količina novca.

Policija još uvijek za razbojnikom koji je u Ulici Zaima Šarca, uz prijetnju pištoljem, opljačkao prodavnicu “Konzuma”.

Treće razbojništvo desilo se u prodavnici “D marketi” na Dobrinji, gdje je nepoznato lice prijetilo nožem i odnijelo određenu sumu novca.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tri-pljacke-uz-prijetnju-oruzjem/||claudebot