Ameri su oborili malezijski avion!?

Objavljeno: 22. 12. 2014 u 15:18h

Ozbiljne optužne na račun Amerikanaca: Francuz tvrdi da su američke snage oborile malezijski avion i potom su sve zataškali.

usa ilust

Ilustracija

Malezijski avion MH370 nestao je sa radara 8. marta ove godine. Ni poslije devet mjeseci nije riješena misterija nestanka letjelice, a samim tim ni 239 putnika i članova posade u njemu.

Prethodnih mjeseci čuli smo razne teorije, a mediji u svijetu prenose najnoviju, koja dolazi sa ozbiljnog mjesta.

Mark Digen, bivši direktor francuske aviokompanije “Proteus erlajnz”, tvrdi ovo: malezijski avion oborile su američke vojne snage i potom su sve zataškale!

Prema teoriji ovog Francuza objavljenoj u magazinu “Pari Mač”, u strahu da im se ne ponovi 11. septembar, Amerikanci su uočili ovaj avion i posumnjali su da bi on mogao da posluži za napad na njihovu bazu u Indijskom okeanu, pa su ga, brže-bolje, oborili, a sve tragove su prikrili.

“Riječ je o izuzetno moćnoj vojnoj bazi. Zar vam se ne čini čudno to što su i Amerikanci, navodno, izgubili sve tragove ovog aviona? Ne želim da ulazim u teorije zavjere, ali postoji mogućnost da su Amerikanci umiješani u sve ovo”, napisao je Mark Digen.

Francuz je proširio svoje tvrdnje:

“U svijetu u kojem živimo, a tehnologije su izuzetno napredovale, kako može tek tako da nestane letjelica duga 63 metra? To sve navodi na zaključak da je trebalo napraviti značajan napor da se prikriju tragovi, a to ne može svako”.

Američka vojna baza o kojoj govori Digen, nalazi se na na oko 5.000 kilometara sjeverozapadno od Australije. Od 70-ih godina ta baza je stalno jačala, a trenutno se u njoj nalazi čak 1.700 pripadnika američkih vojnih snaga.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ameri-su-oborili-malezijski-avion/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])