Vojska istražuje smrt Ivane Bakić-Bodrožić: Osumnjičeno dvoje zaposlenih na VMA!

Objavljeno: 21. 12. 2014 u 16:49h

Vojna policija sa kolegama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uključila se u slučaj misteriozne smrti Ivane Bakić-Bodrožić (31), čije je tijelo prije nedjelju dana pronađeno u sobi beogradskog hotela “Hajat”.

Screenshot_2

Prema nezvaničnim informacijama, razlog ovome je sumnja da je anestetik propofol, za koji se vjeruje da je ubrizgan u djevojčinu venu, nabavljen upravo sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu, kao i da ga je neko zaposlen iz ove ustanove dostavio Ivani.

Da su ove sumnje opravdane dodatno potvrđuje činjenica da je osim toksikoloških analiza, koje se inače rade na VMA, u ovoj beogradskoj bolnici urađena i obdukcija, čiji se rezultati još čekaju. Ipak, nezvanično se može čuti da je uzrok smrti prestanak rada srca, a ne prekomerna doza anestetika.

Otkako je tijelo Ivane Bakić-Bodrožić, inače kćerke poslanice Vojvođanskog parlamenta Nade Bodrožić, pronađeno u sobi 326, u javnosti se kalkuliše raznim informacijama, ali i sve većim sumnjama da je djevojka žrtva sopstvenog ili nečijeg neznanja i neopreznosti. Tim prije što se još ne zna tačno da li je i koliko anestetika ona sama ili neko ubrizgao u njenu venu.

”Takođe, nepoznanica je i da li je Ivani neko stručno lice, poput medicinskog osoblja, sa kojim je, osim toga i drugovala, i ranije nabavljao propofol i da li joj je pomogao oko nameštanja braunile u venu. Ili je, pak, Ivana sve to uradila sama, jer je imala ranijeg iskustva”, ukazuje izvor blizak istrazi.

Po nalogu Višeg tužilaštva u Beogradu, policija sve čini kako bi rasvjetlila smrt devojke u “Hajatu”, koja je dodatno zainteresovala javnost, obzirom na to da se uz njeno vezuje ime vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, koji je i sam javno priznao da je dobro poznavao Ivanu i da će sve učiniti da pomogne u istrazi i pronalaženju “kriminalaca i ubica raspoređenih po zdravstvenim ustanovama“.

Prema još nepotvrđenim informacijama policija je, u svojstvu građana, uzela izjavu od jedne medicinske sestre sa VMA, za koju se sumnja da je nabavila anestetik za Ivanu. Istovremeno, sumnje sa nje su usmjerene i na jednog njenog kolegu, medicinskog tehničara, koji je i bio u stalnom kontaktu sa propofolom, koji inače koriste kokainski zavisnici.

Pored zahtjeva za toksikološkom analizom i odbukcijom tijela stradale djevojke, Više javno tužilaštvo zatražilo je i uzimanje svih DNK tragova iz sobe 326 u hotelu “Hajat”. Takođe, zatraženi su i nalozi za skidanje sadržaja sa mobilnog telefona i laptopa djevojke, a ispituju se i sadržaji sa kamera koje se nalaze u hotelu.

Izvor: Alo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vojska-istrazuje-smrt-ivane-bakic-bodrozic-osumnjiceno-dvoje-zaposlenih-na-vma/||claudebot