Coca-Cola počinje prodavati svoje mlijeko?

Objavljeno: 25. 11. 2014 u 13:59h

Div bezalkoholnih pića Coca-Cola uprzo će u svojoj ponudi imati i mlijeko. Da, dobro ste čuli, Coca-Cola mlijeko bi se uskoro moglo naći i u vašim domovima.

cola milk

U Coca-Coli vjeruju kako će njihov novi proizvod biti toliko popularan da će im donijeti “kišu novca”. Kompanija je saopštila da će se njihovo mlijeko naći na policama prodavnica nekih zemalja idućeg mjeseca, ali su priznali i to da će biti dvostruko skuplje od mlijeka drugih proizvođača.

Ono čime opravdavaju tako visoku cijenu je to da će njihovo mlijeko, navodno, sadržavati više proteina, manje šećera i biće bez laktoze.

Kompanija navodi kako će popularnost ovog mlijeka prema njihovoj procjeni postepeno rasti, ali su uvjereni da će ipak postići željeni cilj.

“Neko vrijeme će biti potrebno da se ovaj proizvod izgradi kao brend i neće odmah biti te ‘kiše novca’, ali će ona doći kasnije, uvjereni smo u to”, navode u Coca-Coli, prenose mediji u SAD-u.

Coca-Colino mlijeko će se prvo naći na policama prodavnica u SAD-u, a onda će postepeno doći i na tržište drugih zemalja.

Izvor: klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/coca-cola-pocinje-prodavati-svoje-mlijeko/||claudebot