Marko Ivković sahranjen uz pjesmu “Delija”

Objavljeno: 24. 11. 2014 u 16:52h

Ubijeni navijač Crvene zvezde Marko Ivković sahranjen je danas na Bežanijskom groblju u Beogradu.

pocivaj u miru

Sahrani je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, a navijači su se od Marka oprostili uz pjesmu “Dobro znaj”, u kojoj jedan stih glasi “I na nebu tom, na koje idem ja, sija moja zvezda crvena”.

Uz porodicu i prijatelje, navijače Zvezde i drugih beogradskih klubova, na sahrani su bili svi fudbaleri crveno-bijelih, juniorski tim košarkaškog kluba na čelu sa predsjednikom Nebojšom Čovićem, nekadašni prvi čovjek fudbalskog kluba Dragan Džajić, potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević, direktor vaterpolo kluba Igor Milojević i drugi.

Ivković je nastradao u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/marko-ivkovic-sahranjen-uz-pjesmu-delija/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])