Ispovijest Delija: Sabili su nas u ćošak, gađali topovskim udarima, stolicama…

Objavljeno: 23. 11. 2014 u 10:40h

Neki od navijača Crvene zvezde koji su imali priliku da uživo prate meč u Istanbulu su otkrili šta se to događalo u Turskoj.

delije-dolazak-beograd

“Bilo je stvarno gadno ispred hale – rekao je jedan od poznatijih navijača za portal “vice.com” i dodao da je dogovor da ne daju izjave ujutru. Dogovor je da ne dajemo izjave “– dodao je kratko.

Kako ovaj portal saznaje, ubijeni Marko Ivković je stigao kolima sa tri druga, a uboden je dok se nalazio na začelju kolone, blizu dvorane. Dočekala ih je turska policija i nije im omogućeno ni da kupe ulaznice, niti da uđu. Krenuli su napadi domaćih navijača i sukobi sa policijom.

Dok se to dešavalo, u dvorani se okupilo oko 30 navijača Zvezde koji su pojedinačno kupovali ulaznice i došli do dvorane “Abdi Ipekči”.

Jedan od poznatijih navijača Zvezde Dušan Jovanović je otkrio šta se dešavalo unutra.

“Svi smo u šoku. Ne možemo da vjerujemo da je dečko ubijen! Unutra je bio haos. Čim smo ušli, krenule su prijetnje i napadi na nas. Turski navijači su nas sabili u jedan ćošak i konstantno se zaletali, gađali bakljama, stolicama, topovskim udarima. Bilo je jako neprijatno. Sa nama je bilo i žena, pa čak i Turaka, koji su bili zgroženi količinom mržnje unutra. Prijećeno nam je na srpskom jeziku, pjevali su uvredljive pjesme, mahali albanskim i bosanskim zastavama. Bilo je jako neprijatno i zaista velika sramota!” – rekao je Jovanović.

Izvor: Vice

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ispovijest-delija-sabili-su-nas-u-cosak-gadali-topovskim-udarima-stolicama/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])