Kćerke seksualno napastvovao 10 godina

Objavljeno: 22. 11. 2014 u 09:40h

Prijedorčaninu R. D. (56), optuženom za polno nasilje i pokušaj silovanja kćerki, u petak je u Okružnom sudu u Banjaluci određen jednomjesečni pritvor.

R.D. iz Prijedora

Osim monstrumu iz Prijedora, u petak je pritvor određen i za M. B. (49) iz Mrkonjić Grada, koji je 19. septembra pokušao da obljubi djevojčicu (14) iz toga grada.

U Okružnom tužilaštvu Banjaluka rekli su da je R. D. osumnjičen da je stariju kćerku V. D. (24) polno zlostavljao i pokušavao silovati u periodu od 2004. do 2011. godine, a mlađu M. D. (17) od 2005. do 18. novembra ove godine.

Prema nezvaničnim informacijama, slučaj koji je šokirao Prijedorčane policiji je prijavila prijateljica starije kćerke, koja je vidjela prepisku između sestara na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

“Kada je njena prijateljica pročitala šta su sestre proživljavale sa ocem monstrumom, odmah je cijeli slučaj prijavila policiji i on je u međuvremenu uhapšen” rekao je naš izvor i dodao da je njihova majka M. S. (54) znala šta se dešava, ali da nije reagovala i prijavila policiji.

Starija kćerka se odmah po punoljetstvu udala i pobjegla iz kuće, dok je mlađa kćerka ostala u kući.

Izvor blizak istrazi ispričao je da je osumnjičeni, kad god bi se napio, dirao djevojčice po intimnim dijelovima tijela i pokušavao ih silovati, ali kćerke tvrde da nije uspio u toj namjeri.

Majka djevojčica M. S. ispričala je da je ljetos primijetila da se mlađa kćerka čudno ponaša, da stalno plače i neće da jede.

“Poslije nekog vremena ispričala je šta joj se dešava i rekla mi je da ju je otac dirao po grudima i genitalijama. Nisam nikom smjela ništa reći jer je suprug bio nasilan i prijeke naravi” rekla je M. S. Istakla je da starija kćerka nikada ništa nije rekla, a da, kada je saznala, nije ništa rekla jer se bojala da će ga ubiti njihov sin.

“Da je sin saznao za ovo, on bi ga ubio i šta ću onda i kad mi sin ode u zatvor. Suprug je rekao da­ će, ako ga prijavim policiji, srušiti kuću, pa da onda da mi vidimo gdje ćemo živjeti i kako. On ako izađe iz zatvora, sve će nas pobiti” ispričala je majka djevojčica.

M. S. i R. D. žive u vanbračnoj zajednici i imaju dvije kćerke i dva sina, a jedno dijete im je umrlo prije nekoliko godina. Svi su nezaposleni, samo jedan od sinova ponekad radi na dnevnicu.

Prijedorčani su bili ogorčeni kada su saznali šta se dešavalo u njihovom komšiluku.

“Ne poznajem tu porodicu, ali je užasno šta je taj čovjek radio. Za ovo ne postoji dovoljno velika kazna, jer je uništio život kćerkama. Nadam se da sudije neće biti blage prema njemu” ispričao je jedan Prijedorčanin, a sličnog mišljenja su i njegovi sugrađani.*

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kcerke-seksualno-napastvovao-10-godina/||claudebot