Evo šta je baka uradila kako bi se odbranila od manijaka!

Objavljeno: 22. 11. 2014 u 11:14h

Jedna starica iz Negotina postala je pravi junak nakon što je onesposobila silovatelja tako što mu je povrijedila “muškost”. Baka je pravi junak, s obzirom na to da ima 82 godine, a silovatelj D. S. je u punoj snazi sa svojih 38 godina.

baka-negotin

Sve se odigralo u stanu u Negotinu u kojem starica živi sama. Napasnik je na silu upao u njen dom i uz prijetnju da će joj “presuditi” zatražio da mu preda sav novac koji ima u kući. Žena mu je kazala da ima malo para i da će mu sve dati. Međutim, napasnik je bio nezadovoljan, oborio je baku na pod i udario je nekoliko puta.

Starica je ležala, a D. S. je skinuo pantalone i donji veš i legao preko nje. Iako prestrašena, baka je počela da se otima i grebe ga po licu. U jednom momentu je iskoristila “zanos” silovatelja i tako snažno ga izgrebala po polnom organu da je kriknuo od bola. Teturajući se, D. S. je uspio da pobjegne. Tada je baka pozvala svog zeta, a on policiju, pišu srpski mediji.

Organi reda brzo su stigli i počeli pretragu u toj oblasti. Nedaleko od bakine kuće pronašli su D. S., koji se presavijen držao za povrijeđeno mjesto i stenjao od bolova.

Policija ga je odmah odvela u negotinsku bolnicu, gdje su mu lekari konstatovali lakše tjelesne povrede u vidu ogrebotina po licu i genitalijama.

Nakon pregleda, policija je uhapsila je D. S., koji je iz okoline Negotina, i podnijela krivičnu prijavu protiv njega zbog razbojništva i nedozvoljenih polnih radnji.

D. S. je već osuđen na zatvorsku kaznu zbog krađe i trebalo je da ode na izdržavanje, potom je uhapšen.

Izvor: Alo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/evo-sta-je-baka-uradila-kako-bi-se-odbranila-od-manijaka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])