Dramatičan video: Otac stolicom gađa sudiju dok izriče blagu kaznu ubici njegove kćerkice (Video)

Objavljeno: 22. 11. 2014 u 19:26h

Otac dvogodišnje djevojčice koju je, zajedno sa dedom i babom sa kojima se nalazila na ulici, usmrtio vozač automobila kada je zbog prebrze vožnje sletio s puta, gađao je stolicom sudiju holandskog suda nezadovoljan zbog pretjerano blage kazne izrečene počiniocu.

sud u rormondu

Sudija suda u gradu Rormondu izrekla je vozaču kaznu od samo 120 dana društveno korisnog rada, ili 60 dana pritvora ukoliko ne završi rad, prenijeli su danas svjetski mediji.

Sletjevši s puta, osuđeni muškarac, koji je u času nesreće vozio brzinom od oko 120 kilometara na sat u zoni u kojoj je dozvoljena brzina ograničena na 80 kilometara na čas, na licu mjesta je usmrtio djevojčicu, kao i njenog dedu i babu, stare 67 i 64 godine.

Sudija je, u obrazloženju presude, navela da osuđeniku sleduje kazna kakva se izriče u sličnim slučajevima.

Lokalni mediji, međutim, navode da je sudija takvu odluku donijela iako vozač nikada nije izrazio grižu savjesti i nikada se nije izvinio.

Video snimak na kojem se vidi kako ozlojeđeni otac baca stolicu i izlijeće iz sudnice objavljen je na Ju tjubu, nakon čega se na društvenim mrežama pojavilo mnoštvo kritika na račun izrečene kazne.

Prema navodima lokalnih medija, to pitanje je čak pokrenuto u holandskom parlamentu, a poslanik Joram van Klaveren je, navodno, oštro osudio kaznu kao “apsurdno nisku”.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dramatican-video-otac-stolicom-gada-sudiju-dok-izrice-blagu-kaznu-ubici-njegove-kcerkice-video/||claudebot