Gradiška: Penzionerka pronašla novčanik pun novca

Objavljeno: 18. 11. 2014 u 15:25h

Penzionerka Samila Dubičanac iz Gradiške je u Vidovanskoj ulici pronašla novčanik pun para, koji je odmah predala u Policijsku stanicu.

ss

Foto: INFO+ kablovski kanal

“Krenula sam da platim račune u banku i na ulici ugledala novčanik pun para. Pitala sam radnika obezbjeđenja šta da radim i rekao mi je da odmah nosim u policiju”, priča Samila koja prima penziju u iznosu od 260 maraka i živi sa nepokretnom majkom.

Policija je utvrdila da se u novčaniku nalazi 3210 maraka, što je više od 12 njenih penzija. Međutim, ova Gradiščanka nije pomišljala da zadrži novac.

“To nije moje. Kad bi god bih našla i žutu banku, vratila bih”, kaže odlučno Samila.

Građani su pohvalili Samilin gest. Kažu da bi postupili isto. U pronađenom novčaniku su bili i dokumenti i bankovne kartice, tako da je vlasnik brzo pronađen. Poštenog nalazača, uprkos opiranju, nagradio je sa 500 maraka.

Izvor: INFO+ kablovski kanal

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/gradiska-penzionerka-pronasla-novcanik-pun-novca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])