Pokušaj ubistva u Laktašima, počinilac uhapšen

Objavljeno: 31. 10. 2014 u 14:11h

Mladić iz Laktaša uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

policija

Dragan Čalaković (1990.) lišen je slobode zbog pokušaja ubistva Đure Ubiparipa, prenosi RTRS.

Iz CJB Banjaluka su potvrdili da je D.Č., sinoć u ugostiteljskom objektu u mjestu Trn, u opštini Laktaši, pucao iz automatske puške u oštećenog i nanio mu tjelesnu povredu u predjelu lijeve noge.

Povrijeđenom je ukazana medicinska pomoć u Kliničkom centru Banjaluka. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, dragan Čolaković je lišen slobode.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Uhapšeni će danas uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti sproveden u Okružno tužilaštvo Banjaluka na dalje postupanje, potvrđeno je iz CJB Banjaluka.

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pokusaj-ubistva-u-laktasima-pocinilac-uhapsen/||claudebot