Novak Đoković: Trijumf za sina i suprugu

Objavljeno: 30. 10. 2014 u 11:39h

Prvi meč od kada je postao tata najbolji svjetski teniser Novak Đoković dobio je protiv Nijemca Filipa Kolšrajbera sa 6:3, 6:4, a odmah poslije pobjede nije propustio priliku da porukom na kameri pobjedu posveti nasljedniku Stefanu.

stef

Meč u “Bersiju” sigurno će zauvijek ostati Novaku u sjećanju, koji nije zaboravio ni suprugu Jelenu.

“Nevjerovatan je osjećaj što sam postao otac i ovu pobjedu posvećujem supruzi Jeleni i sinu Stefanu”, rekao je Đoković.

Srpski as tako je na najbolji način krenuo u odbranu titule u Parizu, ali i prvog mjesta na ATP listi. U pojedinim trenucima nije blistao, što je i razumljivo s obzirom na to da je odigrao prvi meč u dvorani poslije dugo vremena, a u privatnom životu desilo mu se mnogo stvari, pa sigurno nije bio usredsređen samo na tenis. Ipak, odigrao je koliko je bilo potrebno da bi upisao šestu pobjedu u sedmom meču protiv Nijemca i plasirao se u treće kolo.

“Bilo je veoma, veoma dobro zato što nije bilo lako u mom prvom meču u dvorani. Veoma sam srećan. I dalje se osjećam stoodstotno fizički pripremljen. Suočio sam se sa mnogo skokova, ali odigrao sam kvalitetan meč i bio veoma koncentrisan”, izjavio je Đoković.

Novak sa Monfisom za četvrtfinale

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u trećem kolu Mastersa u Parizu sastaće se sa miljenikom domaće publike Gaelom Monfisom.

Njihov duel na programu je u četvrtak, a najranije će početi u 20.30, uz napomenu da samo sat vremena ranije počinje duel Švajcarca Rodžera Federera i domaćeg tenisera Lukasa Puija, koji je eliminisao Italijana Fabija Fonjinija sa 7:6 (7:5), 7:6 (9:7).

Đokoviću i Monfisu će to biti 11. međusobni susret, a svih prethodnih deset dobio je srpski teniser. Ove godine sastali su se samo jednom, na Mastersu u Torontu, kada je Đoković do pobjede došao sa 6:2, 6:7 (4:7), 7:6 (7:2).

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novak-dokovic-trijumf-za-sina-i-suprugu/||claudebot