Uhapšen osumnjičeni za požar na Novom Beogradu

Objavljeno: 25. 10. 2014 u 20:32h

Policija je uhapsila A.B.(31) osumnjičenog da je nakon svađe sa djevojkom iz revolta zapalio stan u Јurija Gagarina 90 na Novom Beogradu i nakon toga se udaljio.

pozar nbgd

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog krivičnog djela teško djelo protiv opšte sigurnosti, biti sproveden tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva.

Po jutrošnjoj prijavi predsjednika kućnog savjeta u Ulici Јurija Gagarina 90, sinoć je A.B. polupao ulazna vrata zgrade. Nakon toga je policija otišla na lice mjesta, ali nisu zatekli počinioca, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da je Vatrogasna služba dobila poziv danas u 12.06 časova da je izbio požar u stanu na četvrtom spratu u pomenutoj zgradi i da je za manje od 10 minuta sedam vozila sa 23 vatrogasca spasioca stiglo na lice mjesta.

Požar je lokalizovan nakon pola sata, ali je u potpunosti izgorio jednoiposoban stan, a oštećeno je i nekoliko terasa po vertikali.

Ljekari su na licu mjesta zbrinuli tri osobe, dok su tri osobe prevezene u zdravstvene ustanove, novodi se u saopštenju.

Izvor: RTRS

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapsen-osumnjiceni-za-pozar-na-novom-beogradu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])