Stradali otac i kćerka

Objavljeno: 25. 10. 2014 u 10:21h

Pripadnici specijalne jedinice crnogorske policije izvukli su danas iz Pivskog jezera tijela nastradalog oca Muje /60/ i i kćerke Elme /28/ Košute iz Rožaja, koji su bili nastanjeni u Podgorici.

traka-policija

Kako se pretpostavlja, nastradali su juče oko 17.00 časova sletjeli sa magistrale u jezero automobilom “golf pet” podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Mujo Košuta.

Nesreća se dogodila na 11-om kilometru od Plužina ka brani Mratinje, a na magistrali nije bilo tragova kočenja.

Prema informacijama iz policije, vozilo u kome je nađeno tijelo oca zaustavilo se na maloj zaravni 20 metara ispod površine vode, dok je njegova kćerka ispala iz vozila i pronađena je na dubini od 28 metara.

Tijela nastradalih poslata su na obdukciju.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/stradali-otac-i-kcerka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])