Tijelo žene izvađeno iz rijeke Bosne

Objavljeno: 22. 10. 2014 u 20:07h

Pripadnici Ronilačkog kluba “Vidra” Modriča izvadili su danas tijelo ženske osobe iz rijeke Bosne u Modriči, potvrđeno je u Centri javne bezbjednosti Doboj.

bosna

Dežurni operativni u dobojskom CJB naveo je da je Policijskoj stanici Modriča u 11.24 časova dojavljeno da je u mjestu Vranjak kod Modriče ženska osoba čiji su inicijali A.J. /48/ izvršila samoubistvo utapanjem u rijeci Bosni.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici Policijske stanica Modriča u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Doboj i ljekara mrtvozornika Doma zdravlja Modriča.

Po nalogu tužioca koji je rukovodio uviđajem, tijelo A.J. koje je iz rijeke izvađeno oko 14.00 časova, prevezeno je u prosekturu Opšte bolnice “Sveti apostol Luka” u Doboju gdje će biti izvršena obdukcija.

Nezvanično se  saznaje da je riječ o Amiri Jahić iz Tarevaca kod Modriče.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tijelo-zene-izvadeno-iz-rijeke-bosne/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])