Porodila se par dana nakon što je saznala da je trudna

Objavljeno: 21. 10. 2014 u 16:23h

Kejt Hadson iz Melbruna raskinula je sa momkom kada je krenula put Evrope ne sluteći da će dva najvažnija mjeseca trudnoće provesti van kuće.

porodila se

“Nisam imala nikakve simptome. Imala sam redovne menstruacije. Nisam imala mučnine, jedva sam dobila na težini, pa uopšte nije bilo realno da mislim da sam trudna”, rekla je ona.

Mnogi su se zapitali kako nije primjetila veliki stomak koji prati svaku trudnoću. Ali, Kejt ga nije imala.

“Dva i po mjeseca sam provela u Evropi gdje sam se prilično nezdravo hranila, pa sam jednostavno došla do zaključka da sam se ugojila”.

Međutim, jednog dana je sjedeći na plaži španskog gradića San Sebastijana osjetila da joj nije dobro, pa je kupila test za trudnoću koji je bio pozitivan. Misleći da je trudnoća skorijeg datuma uputila se ginekologu u Pragu koji joj je saopštio da je trudna već 33 nedjelje.

“Bila sam jako uplašena jer nisam znala da li je beba zdrava. Počela sam da se preispitujem šta sam radila sve to vrijeme koje sam provela u neznanju, vježbala, skakala sa stijene, vozila bicikl, pila alkohol i jela sve i svašta”, ispričala je.

Kejt se iz Praga odmah uputila kući, a tokom putovanja koje je trajalo 22 sata sve vrijeme je plakala, ali i osjetila prvi bebin udarac u stomaku. Novo iznenađenje sačekalo ju je kod kuće – ipak je bila u 38. nedjelji trudnoće.

“Ljudi nisu mogli da vjeruju da niko nije primjetio moj stomak, da se sve desilo tako neprimjetno”, ispričala je za sajt “YoungMummy”.

Samo nekoliko dana po povratku kući rodila je sina Mejsona. Doktori su joj rekli da njena trudnoća nije bila očigleda zato što ima zavaljenu matericu.

“Još uvijek ne mogu da vjerujem šta se desilo, iako on ima osam nedjelja. Nekada se probudim ujutru i zaboravim da imam bebu. Velika je to promjena, nisam imala osam mjeseci da se pripremim. Iskreno ne znam da li radim sve kako treba, ali on je srećna beba i dobija na težini. On je prelep dječak i neću da se žalim, jednostavno nastavljam život zajedno sa njim”, zaključila je mlada i optimistična mama.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/porodila-se-par-dana-nakon-sto-je-saznala-da-je-trudna/||claudebot