U Osijeku nestao student iz BiH

Objavljeno: 16. 10. 2014 u 12:19h

Josip Križanović (19) iz Tešnja, student I. godine osječkog Elektrotehničkog fakulteta, nestao je u noći između subote i nedjelje u Osijeku, javljaju slavonski mediji.

20141016085645_268249

Nakon noćnog izlaska u osječkoj Tvrđi, Josip se oko 2 sata poslije ponoći zaputio prema stanu u Donji grad, od kada mu se gubi svaki trag,

“Prijatelj mi je poslao poruku da je Josip otišao kući i da krenem pred njega. Krenuo sam biciklom, no nisam naišao na njega. Od tada mu se gubi svaki trag. U Osijeku je tek tri sedmice”, kazao je Josipov brat Danijel povodom misterioznog nestanka, piše Glas Slavonije.

Nestali Josip visok je 187 centimetara, ima ravnu kestenastu kosu i oči iste boje, te ovalno lice i srednje je građe.

Ako neko ima bilo kakvu informaciju o nestalom brucošu, može to javiti policiji na besplatni broj telefona 122 (BiH), 192 (Hrvatska), ili doći u najbližu policijsku stanicu, te putem e-maila na adresu [email protected]. Isto tako sve informacije se mogu javiti Danijelu, bratu nestalog studenta, na broj telefona 00 385 95 895 73 08.

Josipov profil uvršten je u hrvatsku nacionalu evidenciju nestalih osoba i na internetu se može pogledati na adresi www.nestali.hr.

Porodica i prijatelji nestalog Josipa apeliraju na institucije i medije da se intenzivnije uključe u potragu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-osijeku-nestao-student-iz-bih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])