Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje do kraja sedmice

Objavljeno: 5. 10. 2014 u 14:55h

U ponedjeljak u našoj zemlji preovladavaće umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U kotlinama većeg dijela zemlje zadržaće se magla. Kiša je moguća ponegdje u južnim, istočnim i jugoistočnim područjima, uglavnom poslijepodne. Jutarnje temperature od 4 do 12, na jugu do 16, a dnevne od 17 do 23 stepena.

suncano (1)

Sunce će se vratiti u utorak. U kotlinama i uz riječne tokove, u jutarnjim satima i tokom prijepodneva, sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnje temperature od 6 do 12, na jugu do 16, a dnevne od 19 do 24 stepeni.

Od srijede pa do kraja sedmice zadržat će se pretežno sunčano vrijeme. U kotlinama većeg dijela zemlje i uz riječne tokove, do podneva će se zadržati magla i niski oblaci. Jutarnje temperature od 8 do 16, a dnevne od 19 do 26 stepeni.

Izvor: Klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/procitajte-kakvo-nas-vrijeme-ocekuje-do-kraja-sedmice/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])