Pijan pretukao ujaka na smrt

Objavljeno: 5. 10. 2014 u 19:12h

Esmir Sipić (35) iz Lišnje, kod Prnjavora, osumnjičen je da je u subotu uveče na smrt pretukao svog ujaka Senada Mujanića (57).

stop policija

Krvavom obračunu, koji se dogodio oko 23 časa ispred restorana “Avantura” u Lišnji, prethodila je žestoka svađa, a potom i tuča između njih.

Nakon uviđaja dežurni tužilac naložio je obdukciju tijela Mujanića, dok je Sipić, koji je odmah uhapšen, sproveden na kriminalističku obradu. Kako nezvanično saznajemo, kod Sipića je izmjereno čak 2,4 promila alkohola u krvi.

“Slavio se Bajram u subotu, bila je muzika u restoranu i oko 100 gostiju. Sipić i Mujanić su sjedili za različitim stolovima i u jednom trenutku krenula je žestoka svađa među njima”, kazao je naš izvor blizak istrazi.

Potom su, dodaje naš izvor, izašli ispred restorana da se obračunaju, a Sipić je zabranio ostalim gostima da idu za njima.

“Kada su izišli ispred Sipić je rekao: ‘Ko krene za nama, zaklaću ga’! Mujanić je krenuo na njega, tukao ga je, a Sipić se nije branio. Kada je Mujanić prestao da ga tuče, Sipić mu je navodno rekao: ‘Ti si svoje završio, sada ću ja tebe dokrajčiti’, i počeo da ga tuče. Nakon što je Senad pao i udario glavom od beton preminuo je, a Sipić je skakao po njemu”, priča naš izvor.

Šokirani mještani danas su gotovo jednoglasno izjavljivali da je Sipić strah i trepet za ovo selo, te da ne žele da se miješaju u ovu priču.

“Čuo sam šta je bilo, ali ne želim da komentarišem. Njega se svi u selu boje, sklanjaju pogled kada ga sretnu u prolazu. Opasan je to čovjek, nije se s njim igrati. Mogu samo reći da je Senad bio čovjek domaćin koji nikome nije želio zlo”, kazao je jedan mještanin koji nije želio da mu navodimo ime jer, kako kaže, strahuje za svoju porodicu.

Kako dodaje, po selu se priča da imaju porodične razmirice koje se vuku već godinama, te da se naslućivalo unazad dvije-tri godine da će doći do ovoga.

“Senad je čak po danu bio kod Esmira i njegove majke kući, te ih je častio poklonima za Bajram”, kaže on.

Kako nezvanično saznajemo, Sipić je višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela. Hapšen je zbog nanošenja povreda, a njegov rođeni brat Emir robija u KPZ Tunjice zbog droge. Takođe, obojica su protjerana iz Austrije prije petnaestak godina zbog više krivičnih djela koje su tamo napravili.

Senad je živio i radio u Austriji, a u Prnjavor je dolazio za praznike. Iza njega su ostali supruga i dva sina.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pijan-pretukao-ujaka-na-smrt/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])