Da li volite da spavate? Javite se na ovaj oglas…

Objavljeno: 5. 10. 2014 u 13:31h

Među brojnim oglasima za posao na hrvatskom portalu MojPosao, ovih dana nalazi se i jedan sasvim neobičan, kojim se nudi ni manje ni više – posao spavača.

san

Poslodavac koji je objavio oglas, zagrebačka firma K&K promocija, traži dva spavača do 10. oktobra, za Perfecta Dreams, maloprodajni lanac specijalizovanih salona koji se bave prodajom madraca, kreveta i prateće opreme.

U opisu posla u oglasu se navodi da se traže dva radnika (muška i ženska osoba), koji će obavljati promotivni posao spavača, koji testira krevete tog maloprodajnog lanca. “Ukoliko voliš da spavaš i smatraš da je posao spavanja tvoje idealno zanimanje, prijavi se na konkurs”, navodi se u oglasu. Među uslovima koje treba da zadovolje potencijalni “spavači”, osim da vole da spavaju, su još i to da imaju Fejsbuk profil, komunikacione i promotivne vještine, da vole izazove i smatraju se dovoljno hrabrim da se suprotstave konvencionalnom.

Od kandidata se traži i otvoreni um, da promijene vide kao nešto pozitivno, da vole neformalno radno okruženje, da se zabavljaju ili odmaraju na radnom mestu, da su lako prilagodljivi i da imaju iskustva u – spavanju.

Prednost prilikom izbora imaće kandidati koji pošalju najzanimljivije motivaciono pismo, čemu treba priložiti i biografiju, a posao se nudi, kako kažu, na određeno vreme.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/da-li-volite-da-spavate-javite-se-na-ovaj-oglas/||claudebot