Đoković u četvrtfinalu Pekinga

Objavljeno: 1. 10. 2014 u 16:28h

Prvi teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Pekingu, pošto je danas savladao Kanađanina Vaseka Pospišila sa 6:3, 7:5.

 air novak

Đokoviću je ovo 21. uzastopna pobjeda na turniru u Pekingu, koji je do sada osvajao četiri puta.

Srpski teniser je samo u središnjem dijelu drugog seta imao malih problema kada je spašavao set loptu, ali je potom doveo stvari na svoje mjesto iskoristivši treću meč loptu na servis protivnika.

Đoković je poslije ubedljivo dobijenog prvog seta, u drugom dijelu igre počeo da griješi, što je Pospišil iskoristio, namjestio “nišanske sprave:” i došao do brejka u sedmom gemu (4:3), a potom imao i set loptu kod vođstva od 5:4.

Đoković je tada pokazao zašto je prvi teniser svijeta, uzvratio je brejkom čime je uzdrmao protivnika i na kraju došao do pobjede.

Prvi reket Srbije igraće za mjesto u polufinalu protiv boljeg iz duela u kojem se sastaju Španac Pablo Anduhar i Bugarin Grigor Dimitrov.

Đoković vodi protiv Anduhara u međusobnim duelima sa 2:0, a protiv Dimitrova sa 4:1.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dokovic-u-cetvrtfinalu-pekinga/||claudebot