Djevojka skočila sa zgrade u pun kafić

Objavljeno: 1. 10. 2014 u 15:31h

Nepoznata djevojka od oko 30 godina skočila je sa prozora jedne zgrade u Čumićevom sokačetu i pala direktno u baštu kafića “Simbol”.

skoc

Trenutno sklanjaju tijelo nesrećne devojke, koje je prekriveno čaršafom, pa je očigledno da je djevojka na mjestu preminula, piše Blic.

“Primili smo poziv u 12 sati. Naša ekipa je samo konstatovala smrt. Pozivalac je rekao da je djevojka skočila sa nekog obližnjeg objekta i pala pravo u baštu kafića”, kaže dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Nesreća se desila oko 12 sati u Nušićevoj 4. Policija vrši uviđaj.

“Bio sam za šankom kad se čuo snažan udarac napolju u bašti, pojurili smo napolje i videli devojku kako leži. Gosti su se razbežali, jer su se uplašili. Trenutno su u bašti policijaci i vrše uviđaj”, kaže barmen kafića “Simbol” u čiju baštu je pala djevojka.

Izvor: Blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/djevojka-skocila-sa-zgrade-u-pun-kafic/||claudebot