Pronađen leš u Doboju

Objavljeno: 29. 9. 2014 u 15:49h

Na području mjesta Prisoje danas je pronađeno tijelo za koje se sumnja da je riječ o licu čiji su inicijali V.P, koje se dovodi u vezi sa pucnjavom od 14. septembra u Doboju.

policija ilusracija

Foto: Ilustracija

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj Goran Đurković rekao je da je nakon višednevne pretrage terena pronađeno tijelo u šancu, na oko 800 metara od mjesta gdje je pronađeno zapaljeno vozilo, a da će tek nakon identifikacije moći biti saopšteno više detalja.

On kaže da će tijelo sada biti prebačeno u dobojsku bolnicu, nakon čega bi rodbina trebalo da izvrši identifikaciju.

U Doboju je 14. septembra oko 5.40 časova na raskrsnici ulica Jug Bogdana i Kneza Lazara došlo do tuče, a postoji sumnja da je S.S. nakon kraće verbalne prepirke započeo tuču sa V.P. Tokom fizičkog sukoba, do V.P. je došao Dario Jekić i iz pištolja mu ispalio metak u glavu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pronaden-les-u-doboju/||claudebot