U saobraćajnoj nezgodi pješakinja dobila teške tjelesne povrede

Objavljeno: 27. 9. 2014 u 16:42h

U sarajevskom naselju Podhrastovi u ulicu Bardakčije oko 14 sati desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je automobil Golf 2 udario pješakinju.

policija-sarajevo (1)

Povrijeđena je prevezena u Klinički centar Univerzitet u Sarajevu (KCUS) gdje su joj ljekari konstatovali teške tjelesne povrede.

“Pacijentica je zadobila frakturu lobanje, a ima i krvarenje u mozgu. Prebačena je u Kliniku za neurohirurgiju gdje joj se ljekari bore za život”, izjavila je Muamera Šehić, portparol KCUS-a.

Kako saznajemo, riječ je o ženskoj osobi incijala Č. L. (1960. godište).

Istraga o ovoj nesreći je u toku.

Izvor: Avaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-saobracajnoj-nezgodi-pjesakinja-dobila-teske-tjelesne-povrede/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])