Težak udes: Jedna osoba poginula

Objavljeno: 27. 9. 2014 u 14:58h

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Paraćin-Pojate kod sela Ratare u petak oko 20.40 jedna osoba izgubila je život, dok je četovoro teško povređeno, svi iz Paraćina.

policija

Svi povređeni smeštani su u Opštu bolnicu u Paraćinu. U saobraćajnoj nezgodi učestvovali traktor i dva automobila, golf i zastava 101. Smrtno je stradao suvozač u zastavi 101, dok su povređeni u ostalim vozilima.

Prema prvim podacima iz istrage traktor, koji se kretao putem u pravcu Pojata, bio je neosvjetljen i neregistrovan.

“Na njega je u sustizanju naletio golf i preprečio se zastavi 101 koja je dolazila iz suprotnog smjera. Od siline sudara traktor se prepolovio i prednji deo traktora je završio daleko u njivi. Motor iz golfa je izletio iz vozila i završio je u njivi. Na bočnu lijevu stranu golfa je naletila zastava 101 i na licu mjesta je poginuo suvozač u zastavi koji je bio na zadnjem sjedištu. Vozač i suvozač u zastavi 101 nisu koristili pojaseve za vezivanje”, kaže izvor iz istrage.

Put Paraćin –Pojate bio je zatvoren za saobraćaj do 23.40.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tezak-udes-jedna-osoba-poginula/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])