Uhapšeni osumnjičeni za drogiranje i seksualno zlostavljanje djevojčice

Objavljeno: 23. 9. 2014 u 12:24h

Policija je uhapsila Cvijetina Ivanovića (19) i Mirka Babića (25), obojica iz Brčkog, koje sumnjiči da su u više navrata drogirali trinaestogodišnju djevojčicu, a potom je seksualno zlostavljali.

avbay

Foto: Avaz.ba

Osumnjičeni su uhapšeni na području Brčkog.

Policija je u okviru akcije “Palermo 2” pretresla kuću u Brčkom za koju se sumnja da su Ivanović i Babić koristili i pronašla 150 tableta za seksualnu stimulaciju, koje su najvjerovatnije davane maloljetnici.

Kako se saznaje, istražioci vjeruju da su barem dvije maloljetnice zlostavljane, ali zasad imaju dokaz samo za djevojčicu.

Inače, policija je do ovog šokantnog otkrića došla dok je istraživala lanac prostitucije koji je razotkriven u akciji “Palermo” u maju ove godine. Tada je uhapšeno šest osoba zbog sumnje da su na području ovog grada tri maloljetnice prisiljavale na seks za novac.

Ta šestorka je osumnjičena da se bavila i trgovinom narkoticima, a uhapšeni su Gavro Mitrović (26), Vićo Rakić (26), Srboljub Đurić (26), Nikola Jevrić (22), Nedeljko Ivanović (29) i Nemanja Stakić (20).

Oni su maloljetnice prisiljavali da pružaju seksualne usluge nekolicini punoljetnih osoba, koje su većinu novca davale uhapšenima, a manji dio dobijale su i djevojke.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapseni-osumnjiceni-za-drogiranje-i-seksualno-zlostavljanje-djevojcice/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])